Українська дипломатія перемагає прихильників Кремля у Білому домі — Піонтковський
Категорія
Політика
Дата публікації

Українська дипломатія перемагає прихильників Кремля у Білому домі — Піонтковський

Українська дипломатія перемагає прихильників Кремля у Білому домі — Піонтковський
Джерело:  online.ua

За словами російського політолога та аналітика Андрія Піонтковського, наразі українські дипломати чинять тиск на прихильників політики Кремля в адміністрації президента США Джо Байдена.

Джерело: "Еспресо"

Що відомо про прихильників Путіна у Білому домі 

Зокрема, Піонтковський зазначив, що після того, як представники Конгресу повернуться з канікул, вони мають провести таємні слухання з приводу візиту сенатора-республіканця Ліндсі Ґрема до Москви для проведення таємних переговорів.

Новий наратив: звісно, ця фаза наступу не вирішить повністю питання повного визволення окупованих територій, тому що нема авіації, - це визнає New York Times. І не тому, що українці погані. Раніше наратив був який - ми їм надали все необхідне, пам’ятаєте цю фразу? Ні, зараз кажуть - це певний переворот всередині американської адміністрації, тому що останні два місяці було повне домінування групи любителів путінської влади. Зараз вони змушені відступати, і це велика перемога української дипломатії й тих чудових українських штірліців, які видобули протоколи тих переговорів й оприлюднили їх, - наголошує політолог.

Республіканці готові до переговорів з Росією та територіальних поступок з боку України 

За словами головного конкурента Дональда Трампа на праймеріз від Республіканської партії Вівека Рамасвамі, ключовою метою Вашингтону має стати послаблення союзу між Росією та Китаєм.

Російсько-китайський військовий альянс є найбільшою військовою загрозою, з якою ми сьогодні стикаємося. Гіперзвуковий ракетний потенціал, ядерний потенціал у Росії набагато випереджає нас і Китай. І військово-морський потенціал Китаю попереду нашого… Найгірше те, що наші дії в Україні ще більше штовхають Росію в обійми Китаю, - заявив Рамасвамі.

Він також заявив що готовий до поступок Кремлю у процесі врегулювання розв'язаної Росією війни проти України.

Отже, моя зовнішня політика зосереджена на послабленні цього альянсу. Я б заморозив нинішні лінії контролю, і це залишило б частину Донбасу за Росією. Я б також узяв на себе зобов’язання щодо того, що Україна не стане членом НАТО. Наша мета не програш Путіна, наша мета повинна полягати в тому, щоб Америка виграла, - цинічно заявив представник Республіканської партії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?