Українська тенісистка Цуренко здобула четверту перемогу на турнірі WTA 500
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка Цуренко здобула четверту перемогу на турнірі WTA 500

Леся Цуренко
Джерело:  Суспільне. Спорт

Леся Цуренко здобула четверту поспіль перемогу на турнірі WTA 500 у Чженчжоу. Українська тенісистка вибила зі змагань представницю Хорватії Донну Векич.

Леся Цуренко знову перемогла

Леся Цуренко здобула четверту поспіль перемогу на турнірі WTA 500 у китайському Чженчжоу. Українська тенісистка вибила зі змагань десяту сіяну представницю Хорватії Донну Векич.

Цуренко стартувала у Чженчжоу на етапі кваліфікації і досі не втрачала на турнірі жодного сету. На старті основної сітки Леся переконливо перемогла "нейтральну" 66-ту ракетку світу Діану Шнайдер.

До 2023 року Цуренко ніколи не грала проти Векич. Але від початку нинішнього сезону тенісистки зустрічалися між собою вже двічі: Цуренко обігрувала хорватку на кортах Індіан-Веллса (2:1) та знялася з очного матчу в Монтерреї.

Був чудовий матч. Дуже важкий. [Векич] пробивала сильно, тож я майже постійно мала захищатися. Але зробила все, аби залишитися в матчі й до кінця билася за кожне очко, – сказала Цуренко після перемоги.

Наступна суперниця Цуренко визначиться в матчі сьомої сіяної Барбори Крейчикової та іншої представниці Хорватії Петри Мартич у четвер, 12 жовтня.

Пермога Цуренко: що далі

Українка зіграє у чвертьфіналі змагань WTA вперше з лютого, коли дісталася фіналу змагань WTA 250 в Хуахіні.

На рівні WTA 500 Цуренко проведе свій перший чвертьфінал у сезоні. Це найбільший уcпіх Лесі в серії з червня 2022 року, коли цієї стадії вона дісталася на трав'яному турнірі в Істборні.

Чотири матчі поспіль Цуренко виграла вперше з березня. Тоді українка також стартувала у кваліфікації хардового турніру WTA 1000 в Індіан-Веллсі та дісталася 1/16 фіналу, після чого відмовилася грати з "нейтральною" Аріною Сабалєнкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?