Українська зона від Music Saves UA. Де можна доторкнутись до української культури у Ліверпулі
Категорія
Світ
Дата публікації

Українська зона від Music Saves UA. Де можна доторкнутись до української культури у Ліверпулі

Українська зона від Music Saves UA. Де можна доторкнутись до української культури у Ліверпулі
Джерело:  online.ua

В рамках Eurofestival, який відбудеться за два тижні до фіналу Євробачення 2023, з 5 по 13 травня у Ліверпулі буде представлено українську зону See, Feel, Hear Ukraine від благодійної ініціативи Music Saves UA.

Джерело: Music Saves UA

У Ліверпулі відкриється українська зона від Music Saves UA

Сама зона буде мати форму купола, в середині якого буде декілька зон з аудіальними, візуальними та текстовими матеріалами, які розкажуть про війну в Україні, еволюцію пісні “Щедрик”, українську культуру загалом, а також як сучасна українська індустрія адаптувалась до реалій війни.

Українська зона працюватиме з 5 по 13 травня у рамках Discover Ukraine (EuroVillage) за адресою Port building Liverpool (Waterfront side). Вхід на захід вільний.

Спеціально для цієї події було розроблено айдентику, яка поєднує в собі українські національні кольори та елементи вишивки. У центрі зони буде збудовано дерево калини, біля якого відвідувачі зможуть відпочити, а також зона буде прикрашена живими квітами, які привезуть спеціально з України.

Над проєктом працювали виключно українські команди.

Ми розбили зону на умовні три сектори, кожен з яких відповідає назві: see (побач), feel (відчуй), а також hear (почуй). Ми розкажемо про історію Щедрика та “Ой у лузі червона калина”, яка за останній рік стала відомою на весь світ, розповімо про те, як музична індустрія об'єдналась і робить неймовірні речі аби бути максимально корисними в тилу і допомогти Україні, розкажемо про артистів, які були змушені змінити знімальні майданчики на окопи, також, платформа United24 надала нам VR-зону, на якій відвідувачі зможуть побачити Україну і наслідки російського вторгнення, – коментують у Music Saves UA | UAME.

Щоб дізнатися більше про Discover Ukraine перейдіть за посиланням.

Music Saves UA – це благодійна ініціатива, створена Ukrainian Association of Music Events (UAME) у березні 2022 року. За час свого існування, їм вдалось зібрати більш як 300 000$ на гуманітарні потреби України, евакуювати понад 20 000 людей з гарячих точок, і допомогти більше ніж 40 000 українцям.

Цей проєкт представлений Ukrainian Association of Music Events в рамках проєкту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст проєкту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.
Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?