У "Жовтні" відбудеться прем’єра документального фільму про українських партизанів
Категорія
Культура
Дата публікації

У "Жовтні" відбудеться прем’єра документального фільму про українських партизанів

У "Жовтні" відбудеться прем’єра документального фільму про українських партизанів
Джерело:  online.ua

У київському кінотеатрі “Жовтень” покажуть фільм про українських партизанів ”Нескорені. Українські партизани”. Гроші, зібрані на прем’єрі, підуть у фонд Freedom & Humanity на закупівлю ліхтарів для ППО.

Джерело: online.ua

Прем’єра документального фільму про українських партизанів

12 квітня о 19:00 у київському кінотеатрі “Жовтень” покажуть документальну стрічку ”Нескорені. Українські партизани”. Це буде першим показом фільму на великому екрані.

У кінострічці розповідаються реальні історії українців, які чинять опір на тимчасово окупованих територіях від початку 2014 року.

Режисером стрічки “‎Нескорені. Українські партизани” є Мирослав Гай, керівник благодійного фонду “Мир і Ко”.

Фонд було засновано 2014 року після анексії Криму та російського вторгнення на Донбас. Наразі головна мета студії – не лише продовжувати розповідати болючі історії війни, а й ділитися українською культурою, представляючи український кінематограф на світовій арені.

Мирослав захищає Україну ще з часів Майдану, одним із перших записався добровольцем до Нацгвардії, з початком повномасштабної війни Мирослав став активним учасником бойових дій.

Зібрані з прем’єри кошти підуть у фонд Freedom & Humanity

Прем’єру організовує благодійний фонд Freedom & Humanity. На гроші, виручені від показу фільму, фонд закупить ліхтарі для системи протиповітряної оборони.

До нас звернувся один з підрозділів ВМФ України, який потребує певних прожекторів для забезпечення ефективної роботи мобільних груп ППО Військово-Морських Сил України. Підрозділи виконують завдання вздовж берегової лінії в Чорноморській операційній зоні. Немає сенсу нагадувати про важливість їхньої роботи для збереження нашої інфраструктури та наших життів, — каже співзасновниця фонду Freedom & Humanity Анна Білик.

Вхід на сеанс — це благодійний внесок на рахунок фонду Freedom & Humanity.

Сплатити донат можна за цим посиланням. Мінімальний внесок — 250 гривень, проте на бажання суму можна збільшити на власний розсуд.

Благодійний фонд Freedom & Humanity було засновано у квітні 2022 року групою підприємців і професійних менеджерів, які об’єдналися у боротьбі за Україну та її громадян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?