Як у Бучі. РФ повторює воєнні злочини на всіх окупованих територіях — командир роти ЗСУ Федоренко
Категорія
Україна
Дата публікації

Як у Бучі. РФ повторює воєнні злочини на всіх окупованих територіях — командир роти ЗСУ Федоренко

Як у Бучі. РФ повторює воєнні злочини на всіх окупованих територіях — командир роти ЗСУ Федоренко
Джерело:  online.ua

В ефірі Online.ua командир роти ударних БПЛА 92 ОМБр імені Івана Сірка Юрій Федоренко зазначив, що армія РФ продовжує вчиняти злочини, аналогічні трагедії в Бучі, на всіх окупованих територіях України.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Армія РФ павторює злочини Бучі на всіх окупованих територіях

Федоренко зазначив, що значна частина території України досі перебуває в окупації і на окупованих територіях військові злочинці армії РФ продовжують знущатись над людьми із проукраїнськими поглядами.

Людей шукають за списками, які створювались агентурою Кремля та колаборантами. З ними розправляються так само, як це було і в Бучі. Просто ці злочини ми поки не можемо побачити. Нажаль, це відбувається і зараз. Вони не вважають нас за людей. Тому їхні злочини і масштаб тої трагедії, яку росіяни вчиняють в Україні, це дуже складно усвідомити. Це треба бачити на власні очі, або вже те, що показують ЗМІ і з чим можна ознайомитись, - зазначив військовий.

Як Україні протидіяти військовим злочинам армії РФ 

За його словами, він неодноразово акцентував увагу, зокрема і міжнародних партнерів, адже світова спільнота має чітко усвідомлювати, що оперативність постачання зброї та боєприпасів до України, це не тільки інструмент, який допомагає ЗСУ захищати Україну від агресії злочинної армії РФ. Це інструмент, що допомагає українським військовим проводити контрнаступальні операції та звільняти окуповані території.

Таким чином, ми отримуємо можливість зберігати життя українцям та іноземцям, що опинились на окупованих територіях, від расправи кремлівської злочинної армії. Тому формула достатньо проста. Більше зброї, більше боєприпасів, більше технічних засобів, більш швидкі ріщення щодо знищення окупаційної армії, та видворення його з України, - наголосив Федоренко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?