Українські біатлоністки завоювали бронзу на чемпіонаті світу 2021
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські біатлоністки завоювали бронзу на чемпіонаті світу 2021

Українські біатлоністки завоювали бронзу на чемпіонаті світу 2021
Джерело:  online.ua

Жіноча збірна України завоювала першу медаль на чемпіонаті світу з біатлону, який в 2021 році проходить в словенській Поклюці. Дарина Блашко, Юлія Джима, Анастасія Меркушина та Олена Підгрушна посіли третє місце у жіночій естафетній гонці. Перемогу в заїзді здобули спортсменки Норвегії, а срібло на фініші дісталося збірній Німеччини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Національного олімпійського комітету України.

Збірна України з самого початку естафети знаходилася серед лідерів. На першій передачі естафети українки були четвертими, на другий - третіми, на третій - знову четвертими. З передостанній стрільби в гонці українка Олена Підгрушна і зовсім пішла лідером, але на фінішній стрічці спортсменка з Німеччини обійшла україських супрениць і завоювала срібло для своєї команди.

Але і бронза - це блискучий результат гонки для української команди, яка вже третій рік поспіль стоїть на подіумі чемпіонату світу. І, до речі, ця бронзова медаль - поки єдина для збірної України на чемпіонаті світу з біатлону 2021 Поклюці.

Крім змагань жіночої збірної 20 лютого також повинна відбутися естафетна гонка чоловічих команд. Україну на ній представлятимуть Богдан Цимбал, Дмитро Підручний, Артем Прима та Антон Дудченко. Завтра, 21 лютого, в останній день чемпіонату, відбудуться гонки з масовим стартом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що шведка Еберг нарешті відповіла на звинувачення Підгрушної після скандальної боротьби на чемпіонаті світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?