Українські бійці провели тренування поблизу Білорусі — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські бійці провели тренування поблизу Білорусі — відео

Українські бійці провели тренування поблизу Білорусі — відео
Джерело:  online.ua

У прикордонних районах Рівненської області СБУ провела масштабні контрдиверсійні тренування. Українські бійці відпрацювали знешкодження ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Джерело: СБУ

СБУ провела військові тренування по знешкодженню ДРГ

За легендою, ворожі диверсійно-розвідувальні групи намагалися здійснити прорив через північний кордон.

Тренування передбачили, що одна із ворожих ДРГ спробувала прорватися в місто, а інша – захопила у заручники керівника та головного інженера енергооб’єкта разом з їхніми родинами.

«Зловмисники» намагались змусити «потерпілих» співпрацювати з ворогом, застосовуючи психологічний тиск і погрози фізичної розправи.

Метою «диверсантів» було перелаштування роботи місцевого об’єкта критичної інфраструктури на користь країни-агресора.

Правоохоронці із залученням бійців ЦСО «А» СБУ знешкодили умовні ворожі групи, звільнили «заручників» і запобігли можливій техногенній катастрофі. Тактико-спеціальні заходи проводили в умовах максимально наближених до реальних, - повідомили в СБУ.

У навчаннях брали участь підрозділи СБУ, Збройних сил України, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

У СБУ повідомили, що за оцінками координаційної групи, учасники тренувань комплексно відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії для запобігання можливим диверсійним загрозам у прикордонних районах на північному-заході України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?