Українські науковці спрогнозували кілька сценаріїв наслідків розвалу Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські науковці спрогнозували кілька сценаріїв наслідків розвалу Росії

Українські науковці спрогнозували кілька сценаріїв наслідків розвалу Росії
Джерело:  online.ua

Українські науковці та аналітики вже розглядають численні сценарії наслідків розвалу Росії в результаті поразки у розв'язаній війні проти України. 

Джерело: "24 канал"

Як Україні підготуватись до наслідків в результаті розвалу Росії

На думку нардепа від "Слуги народу" Олега Дунди, процес розвалу Росії не можна залишати безконтрольним.

Політик зазначив, що таку думку висловили експерти на міжнародній науково-експертній конференції "Виклики для України та майбутнє Російської імперії", яка відбулась 28 серпня.

Але це має бути контрольовано, щоб ця війна не перейшла до України, щоб натовп біженців не форсував наші кордони, - пояснює Дунда.

За його словами, вже зараз необхідно встановлювати контакти із майбутніми лідерами, надавати їм гарантії безпеки і допомогу у встановлені контролю на території майбутніх держав колишньої Російської імперії.

Коли можна очікувати на розвал Росії і що може бути далі

Дунда зазначив, що за самими пісимістичними прогнозами, Росія у нинішньому вигляді припинить своє існування через 5-7 років.

Іншого варіанту перемоги України, як розвалу цієї недоімперії, немає. І ми про це повинні всюди комунікувати і готуватися до майбутньої України без недоімперії, - підкреслив нардеп.

Паралельно відбуватимуться різні події. Поки українські військові здобуватимуть перемоги на фронті, російські "еліти" шукатимуть нову силу, до якої зможуть доєднатись.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?