Українські режисерки взяли участь у створенні шоу для паризького Діснейленду
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські режисерки взяли участь у створенні шоу для паризького Діснейленду

Українські режисерки взяли участь у створенні шоу для паризького Діснейленду
Джерело:  online.ua

Режисерська група TRI DIRECTION взяла участь в створенні шоу «Together: a Pixar Musical Adventure» для Паризького Діснейленду. 

Джерело: TRI DIRECTION

Українські режисерки долучилися до шоу у Діснейленді

TRI DIRECTION разом з мультимедійною компанією Freckled Sky взяли участь в створенні нового шоу «Together: a Pixar Musical Adventure» для Паризького Діснейленду.

Це музична пригода по всесвіту Pixar, яка обіцяє незабутню подорож у світ давно відомих нам мультфільмів: “Історія іграшок”, «Коко», «Вверх і вгору», «Корпорація монстрів», “В пошуках Немо”.

Робота над цим проєктом стала чарівною з усіх боків і, взагалі, співпраця з командою Disneyland Paris – це казка, всі на позитиві та налаштовані на крутий процес і результат. Це був складний процес, але саме через чудову команду з якою ми розмовляли на одній творчій мові, незважаючи на тому що вони французькою, а ми українською!, – коментують режисерки.

TRI DIRECTION вже не вперше шокують своїми складними високотехнологічними роботами, зокрема вони вже натякають, що скоро здивують новими проектами.

Що відомо про TRI DIRECTION

Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко – режисерська група TRI DIRECTION, що об’єднала креативних жінок, які мають спільну мету та цінності.

Цього року вони були в партнерстві з мультимедійною компанією Freckled Sky, працювали над номером для Alyosha та Ребекки Фергюсон на «Євробаченні-2023», що дуже реалістично передав справжні емоції та ситуацію в нашій країні.

 А вже сьогодні в соціальній мережі Freckled Sky поділилися новою співпрацею.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?