Українські військові показали на відео знищення бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові показали на відео знищення бойовиків на Донбасі

Українські військові показали на відео знищення бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українські військові показали видовищне відео знищення спостережного пункту і бліндажа російських окупантів на Донбасі. Це сталося на території Донецької області до оголошення перемир'я.

Джерело: канал YouTube групи К-2 з 54-ї ОМБр

Під відео в розвідгрупі повідомили, що знищена вогнева точка була "бригади Схід". З неї бойовики вели обстріл позицій ЗСУ з різного озброєння. Українські захисники провели комплекс розвідки різними засобами і в момент ворожого обстрілу завдали вогневого удару у відповідь з незабороненого виду озброєння. В результаті бліндаж і спостережний пункт бойовиків були повністю знищені.

"Результат такий собі: повне знищення бліндажа і наглядового поста російських бандитів. Також там залишилися слухати Кобзона кілька "востоківців", але, нажаль, комусь вдалося втекти, залишивши зброю і своїх товаришів", - пишуть бійці К-2.

Що відбувається в зоні ООС 7 квітня

Ситуація на Донбасі залишається напруженою. Бойовики не припиняють обстріли по позиціях українських захисників, остаточно зриваючи домовленості про перемир'я.

Напередодні окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Під ворожі обстріли потрапили захисники Невельського, Пєсков, Дослідного, Авдіївки, Новоселівки, Кам'янки, Гнутового, Новгородського, Золотого-4, Шумів і Новотошківського. Російсько-окупаційні війська ведуть вогонь із заборонених 82-мм і 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів, один український військовий загинув - він отримав поранення, несумісні з життям. Крім цього, один військовослужбовець загинув в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?