Українські журналісти стали лауреатами Пулітцерівської премії
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські журналісти стали лауреатами Пулітцерівської премії

Українські журналісти стали лауреатами Пулітцерівської премії
Джерело:  online.ua

Українських журналістів нагородили спеціальною колективною відзнакою – Special Awards and Citations за висвітлення війни в країні.

Джерело: Твіттер Комітету Пулітцерівської премії

Пулітцерівську премію дали українським журналістам

Рада Пулітцерівської премії із задоволенням присуджує особливу відзнаку журналістам України за їх мужність, витривалість та відданість правдивому репортажу під час безжального вторгнення Володимира Путіна в їхню країну та його пропагандистської війни в Росії, - повідомили на сайті Пулітцерівської премії.

Там наголосили, що українські журналісти попри "бомбардування, викрадення, окупацію та навіть смерть у своїх лавах, наполегливо намагаються надати точне уявлення про жахливу реальність, яка робить честь Україні та журналістам у всьому світі".

Нагадаємо, що Пулітцерівська премія — одна з найпрестижніших нагород у галузі літератури, журналістики, музики й театру в США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?