Український чемпіон Гвоздик достроково переміг суперника — відео нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український чемпіон Гвоздик достроково переміг суперника — відео нокауту

Український чемпіон Гвоздик достроково переміг суперника — відео нокауту
Джерело:  online.ua

Ексчемпіон світу Олександр Гвоздик зустрівся на рингу в мексиканській Гвадалахарі з колишнім чемпіоном Європи версією WBO Рікардсом Болотніксом з Латвії.

Джерело: BoxingScene

Гвоздик нокатував латвійця у шостому раунді

Колишній чемпіон WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик здобув дострокову перемогу в шостому раунді над Рікардсом Болотніксом.

Бій почався повільно, але коли Гвоздик вийшов вперед, почав створювати явні проблеми Болотнику і, в результаті, зміг його зупинити на 1:53 хвилині шостого раунду.

Лівий хук Гвоздика змусив Болотнікса стати на коліно за 1:17 до кінця шостого раунду. Латвієць піднявся, проте рефері зупинив бій, оскільки вважав, що він не може продовжувати.

Бій відбувся в у мексиканські Гвадалахарі, в андеркарді чемпіонського матчу між Саулем Альваресом та Джоном Райдером.

36-річний Гвоздик вдруге провів бій проти Болотнікса після того, як наприкінці минулого року вирішив завершити кар'єру. Для нього це стало 15-ю достроковою перемогою на професійному ринзі.

Чудове відчуття знову відчути себе в обоймі, дякую своєї команді та моїм хлопцям, які прилетіли мене підтримати! Важливий крок зроблено, чекаю на нові виклики у майбутньому, - написав Гвоздик після перемоги.

Що відомо про Олександра Гвоздика

Український боксер народився в Харкові, є бронзовим призером Олімпійських ігор-2012 у Лондоні у ваговій категорії до 81 кг.

11 лютого Гвоздик виграв свій перший бій після більш ніж трирічної перерви в Помоні, Каліфорнія. Він одноголосно переміг мексиканського боксера Хосуе Обандо у шестираундовому змаганні у важкій вазі.

Гвоздик завершив кар'єру після тяжкої поразки нокаутом у 10-му раунді російському боксеру Артуру Бетербієву у жовтні 2019 року в Liacouras Center університету Темпл у Філадельфії.

Це була його єдина поразка.

Після трьох з половиною років Гвоздик відновив кар'єру на початку цього року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?