Український фільм "Безславні кріпаки" доступний до перегляду — де дивитися
Категорія
Культура
Дата публікації

Український фільм "Безславні кріпаки" доступний до перегляду — де дивитися

Український фільм "Безславні кріпаки" доступний до перегляду — де дивитися
Джерело:  online.ua

На українському сервісі Takflix вийшов фільм “Безславні кріпаки” про Тараса Шевченка, який вирішив стати самураєм. Він доступний до перегляду в усьому світі та містить англійські субтитри.

Джерело: The Village

Безславні кріпаки доступний до перегляду в усьому світі

Сьогодні, 14 квітня пригодницький екшн про Тараса Шевченка “Безславні кріпаки” став доступний до перегляду в усьому світі.

Фільм можна переглянути на українському сервісі Takflix з будь-якої країни світу.
Також у фільмі доступні англійські субтитри.

Про що фільм Безславні кріпаки

Повідомляється, що український пригодницький фільм-бойовик “Безславні кріпаки” розповідає історію альтернативного життя Кобзаря. Дія фільму відбувається в 1844 році.

Режисером фільму є Роман Перфільєв. Прем'єра стрічки відбулася 24 грудня 2020 року

 Тікаючи від імператора Японії, самурай опиняється в полоні українського пана. Там він знайомиться з молодим Тарасом Шевченком, який хоче врятувати свою кохану від кріпацтва в іншому селі. Двоє героїв об’єднують зусилля, щоби звільнити себе й інших від кріпацтва, – розповідається в описі фільму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?