Український музикант розповів, коли буде виступати в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український музикант розповів, коли буде виступати в Росії

Український музикант розповів, коли буде виступати в Росії
Джерело:  Табоїд

Колишній піаніст рок-групи "Океан Ельзи"  Дмитро Шуров, зараз відомий як Pianoбой, розповів, коли планує відновити концерти в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТаблоID.
Музикант дав інтерв'ю українському виданню, де розповів, чому зараз для нього закрита дорога в Росію.
"Я не поїду туди з концертами через те, що це нібито два братні народи. Братерськими вони більше ніколи не будуть, це очевидно. Я б хотів поїхати туди з концертами, коли це будуть два цивілізованих сусіда, як Німеччина, Франція, Польща , Україна. Мені здається, політикам потрібно вийти на конструктив і припинити смерті. Поки цього не станеться, ми не поїдемо. А це не відбудеться скоро", - заявив артист.
Читайте також: Українська співачка напророкувала поразку Росії: опубліковано відео
Також Дмитро підкреслив, що заздрить Івану Дорну, який робить танцювальну музику, а не смислову.
"Мені дуже складно перебувати в ситуації, коли суспільство настільки сильно розколоте і в Україні, і в Росії. Адже в Росії є адекватні люди, а є люди, які здавалися адекватними, а виявилися зовсім не такими. Так і тут. Я в цьому плані трошки заздрю ​​Вані Дорну, тому що він все-таки робить танцювальну музику, робить в першу чергу entertainment, не надто заточений на словах, на меседжі, і його аудиторія зовсім інша, крім того, що вона масова", - зазначив Шуров.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дмитро Шуров став акомпаніатором на концерті російської співачки Земфіри в Лондоні, яка прямо зі сцени назвала соліста Pianoбой своїм улюбленим артистом з України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?