Український спецназ тренується на базах Бундесверу для контрнаступу — Bild
Категорія
Світ
Дата публікації

Український спецназ тренується на базах Бундесверу для контрнаступу — Bild

Український спецназ тренується на базах Бундесверу для контрнаступу — Bild
Джерело:  online.ua

Українські спецпідрозділи проходять навчання на десятці військових баз у Німеччині, де вони тренуються вести локальні та міські бої.

Джерело: Bild

Українські спецназ тренується в Німеччині

Бундесвер навчає українців веденню локальних та міських боїв, а також виживанню в тилу ворога (так звана підготовка SERE за стандартами НАТО: "вижити, ухилитися, чинити опір, вибратися")..

Українські війська тренують також атакувати ворога, що окопався, оскільки російські війська викопали довгі траншеї та збудували укріплення в очікуванні українського наступу.

Для того щоб з'ясувати, де краще прорвати лінію російської обоорони, українські війська використовують спеціалізовані літаки-розвідники. Однак вони можуть бути швидко знищені, якщо противник їх помітить.

За інформацією видання, у Німеччині готується чотиризначна кількість українських військових.

На минулому тижні тризначна кількість екіпажів розпочала підготовку на танках Leopard 1.

Також Берлін проводить навчання українських військових на танках Leopard 2 і Panzerhaubitze 2000.

Очікування від контрнаступу України

Видання повідомляє, що у міністерстві оборони Німеччини налаштовані з обережним оптимізмом щодо українського контрнаступу.

Там очікують "невеликі успіхи" ЗСУ та "обмежені прориви" у кращому випадку, оскільки росіяни укріпили свої позиції.

Також серед причин величезна маса російських солдатів, які вже не здатні на великі наступальні дії, але мають чисельну перевагу в обороні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?