Український успіх. Момент влучення по літаку Іл-76 у Пскові потрапив на відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Український успіх. Момент влучення по літаку Іл-76 у Пскові потрапив на відео

Український успіх. Момент влучення по літаку Іл-76 у Пскові потрапив на відео
Джерело:  online.ua

Момент влучення по літаку Іл-76 у Пскові потрапив на відео. Під час спецоперації знищено 2 Іл-76, серйозно пошкоджено ще 2 та уражено інші літаки.

Джерело: Сергій Стерненко

Момент влучення по літаку Іл-76 у Пскові потрапив на відео

У мережі показали унікальне відео спецоперації у російському Пскові, де було знищено 2 Іл-76, серйозно пошкоджено ще 2 та уражено кілька інших літаків. Загальна сума збитків –близько 200 мільйонів доларів .

Кадри спецоперації опублікував у соцмережахактивіст Сергій Стерненко. Атаку було проведено Головним управлінням розвідки за підтримки українських волонтерів. Удару по цілі завдала зброя українського виробництва .

Ми не звітували про цю закупівлю, поки не будемо розкривати, що це були за засоби та що вони вміють, але гарантуємо – на так званій Росії буде і далі вибухати! – запевнив Стерненко.

Він висловив вдячність усім українцям, які переказують кошти та своїми донатами допомагають українській армії та волонтерам нищити загарбників.

Війна повертається туди, звідки прийшла — до росіян. І ми зробимо усе, щоб знищувати військовий потенціал окупантів, – каже активіст.

Що відомо про Псковську спецоперацію ГУР 

Вночі 30 серпня Росія зазнала найбільшої атаки безпілотників із 24 лютого.

Роспропаганда підтвердила атаку БПЛА по аеродрому Крести в Пскові вночі 30 серпня і заявили, що "пошкодження" дістали чотири військово-транспортні літаки Іл-76. За інформацією Telegram-каналів, у Пскові також могло зазнати удару розташування 2-ї бригади спецназу ГРУ і паливозаправний комплекс на території аеропорту.

Представник ГУР Андрій Юсов підтвердив знищення чотирьох літаків Іл-76 під час нічної атаки на Псков.

За словами колишнього очільника Головного управління військової розвідки Фінляндії Пекка Товері, удар України по аеродрому російського Пскова можна вважати "найуспішнішим" за всю історію російсько-української війни.

Якщо початкові повідомлення про чотири знищені літаки відповідають дійсності, це буде найуспішніший удар України на сьогодні. Така кількість матиме негайний вплив на російську діяльність, – поділився своєю думкою з цього приводу Пекка Товері.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?