Українці Анастасії Пановій заборонили говорити про війну під час конкурсу краси Miss Eco
Категорія
Культура
Дата публікації

Українці Анастасії Пановій заборонили говорити про війну під час конкурсу краси Miss Eco

Українці Анастасії Пановій заборонили говорити про війну під час конкурсу краси Miss Eco
Джерело:  online.ua

У березні 2022 року на конкурсі краси Miss Eco International українці Анастасії Пановій заборонили говорити про війну. Крім того, організатори конкурсу не дозволяли іншим учасницям фотографуватися з українкою та нашим прапором.

Джерело: "24 канал"

Українці не можна було згадувати про повномасштабну війну

У березні 2022 року у Єгипті проходив конкурс краси Miss Eco International. Участь у ньому брала й дівчина з України Анастасія Панова.

Вона зізналася, що під час конкурсу їй заборонили говорити про повномасштабну війну.

Окрім того, іншим учасницям конкурсу сказали не фотографуватися з Пановою та прапором України.

Усі учасниці знали, що в мене відбувається, усі співпереживали. Але на другий день директорка Miss Eco International сказала всім відкрито: "Ніхто не має права фотографуватися з Анастасією з України і з її прапором". Це був третій тиждень війни в Україні, мої батьки, вся моя сім'я там, я на нервах, і вона каже це 40 учасницям. Спочатку в мене були сльози, потім я зібрала волю в кулак і сказала собі: "Так, ти не приїхала за короною. Ти прийшла заявити про те, що в нас війна. Якщо в тебе є голос, будемо його використовувати попри те, що говорять нам організатори". Мені було все одно, - зізналася дівчина.

Попри заборону, Панова розповідала про страшні злочини Росії. Дівчина вирішила, що корона переможниці ніщо, порівняно з правдою про війну.

Два тижні, які вона провела на конкурсі Miss Eco International, були для неї жахливими. Вона не могла стримувати емоції, коли її та росіянку, яка представляла там країну-агресорку, питали про щось одночасно.

Організатори конкурсу влаштували провокацію

Під час конференції українці та росіянці поставили однакові запитання. Питання про те, чи був шлях важким шокували Панову. Дівчині було важко стримати емоції, адже такі дії вищий рівень цинізму.

Я дуже неконфліктна людина, дуже спокійна, але мене бомбило всередині. Я кричала на пресконференції, бо з 40 дівчат підняли нас з "Міс Росія" і поставили одне на двох запитання: "Як ви добралися до Єгипту? Чи був ваш шлях важкий?". Для чого? Спочатку ви кажете, що проти політики, а потім видаєте таке перед купою журналістів. Чи був мій шлях важким? Моя сім'я під алярмами кожну годину, мій тато сидить у ванній, бо думає, що наш будинок завалиться, а ви питаєте мене, яким був мій шлях до Єгипту? Жахливим був шлях, - пригадала Панова.

Українка усе одно не могла мовчати та проявила себе на конкурсі талантів. Тоді вона заспівала пісню про Україну та взяла на виступ прапор.

За словами Панової, вона була переконана, що після цього її виведе охорона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?