Українців закликали захистити бізнес та протестувати проти карантину вихідного дня
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців закликали захистити бізнес та протестувати проти карантину вихідного дня

Українців закликали захистити бізнес та протестувати проти карантину вихідного дня
Джерело:  online.ua

Співвласник мережі кінотеатрів "Планети кіно" Дмитро Деркач закликав усіх небайдужих українських громадян протестувати проти карантину вихідного дня, щоб захистити вітчизняний бізнес від тотального знищення. Як стверджує підприємець, акції протеста повинні відбутися в Києві та інших українських містах у середу, 11 листопада. Саме цього дня український уряд, ймовірно, розглядатиме пропозицію Міністерства охорони здоров'я щодо запровадження в Україні карантину вихідного дня через поширення коронавірусної інфекції. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис Дмитра Деркача у Фейсбук.

"Давайте підтримаємо акцію протесту проти карантину вихідного дня або будь-якого іншого локдауна (знищення бізнесу). Для кінотеатру карантин вихідного дня рівносильний повному закриттю. І цього разу у нас вже немає грошей, щоб утримувати співробітників або платити податки, оренду, постачальникам послуг і товарів. Збір 11.11 (в середу) о 10:00 під Кабміном. Ця акція ініційована рестораторами, але я закликаю приєднатися всіх, хто страждає від локдауна. Відпустіть своїх співробітників на мітинг. Давайте всі будемо в масках і будемо дотримуватися дистанції. Протестує не тільки Київ", — наголосив Дмитро Деркач та опублікував інформацію щодо інших міст.

Як уже згадувалося раніше, ще в жовтні очільник медичного комітету українського парламенту Михайло Радуцький запропонував запровадити в нашій країні карантин вихідного дня. У листопаді Міністерство охорони здоров'я офіційно повідомило, що підтримує цю ініціативу. Варто звернути увагу на те, що Міністерство культури та інформаційної політики виступило проти введення карантину вихідного дня. 9 листопада головний санітарний лікар України, заступник міністра Віктор Ляшко попередив усіх українців, що Кабінет міністрів проголосує питання впровадження карантину вихідного дня найближчим часом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Володимир Зеленський підтримав пропозицію МОЗ  ввести в нашій країні карантин вихідного дня. На думку президента, нові обмеження дозволять уникнути повного і жорсткого локдауну, завдяки чому сценарій розвитку епідемічної ситуації в холодну пору року в країні буде далеко не найгіршим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?