Укренерго оприлюднило режим відключень електрики 15 листопада
Категорія
Україна
Дата публікації

Укренерго оприлюднило режим відключень електрики 15 листопада

Укренерго оприлюднило режим відключень електрики 15 листопада
Джерело:  online.ua

15 листопада, з 00:00 до 01:00 та з 05:00 до 24:00 діятимуть планові відключення у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях.

Джерело: Укренерго

Де будуть діяти відключення світла 15 листопада

В інших областях України відключення не прогнозуються.

Нагадуємо, обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження енергооб’єктів російськими ракетами та дронами. Ремонтні бригади проводять відновлювальні роботи цілодобово, щоб в українців було світло.

В Укренерго просять споживаів не полишати звички свідомо ставитись до споживання електроенергії.

Особливо в години ранкового та вечірнього пікового споживання! Це допомагає не допускати перевантаження електромереж та швидше відновлювати пошкодженні енергооб’єкти.

В компанії також підкреслили, що інформація про те, що нібито «у Києві можуть перестати вимикати світло вже за тиждень» не відповідає дійсності.

Планові відключення будуть тривати у Києві та у низці інших областей до завершення відповідних ремонтів та відновлення можливості електромережі передавати у ці регіони додаткову потужність, яку вони потребують.

Нагадаємо, що українська енергосистема зазнала масованих ракетних обстрілів з боку РФ 10, 11, 17 та 22 жовтня, і 2 листопада. Серйозно пошкоджено близько 40% усієї енергетичної інфраструктури України, зокрема теплоелектроцентралі, тепло- та гідроелектростанції.

Влада закликає громадян економно споживати електроенергію упродовж дня, особливо в пікові години споживання — з 06:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?