Укроборонпром підписав угоду з Dynamit Nobel Defence. Яку зброю виробляє компанія
Категорія
Україна
Дата публікації

Укроборонпром підписав угоду з Dynamit Nobel Defence. Яку зброю виробляє компанія

Гранатомет
Джерело:  Укроборонпром

Акціонерне товариство "Українська оборонна промисловість" ("Укроборонпром") повідомив 17 лютого про підписання Меморандуму про співпрацю з оборонною компанією з Німеччини Dynamit Nobel Defence.

Укроборонпром буде співробітничати з Dynamit Nobel Defence

Укроборонпром підписав документ про співпрацю з провідною німецькою компанією Dynamit Nobel Defence.

Про це компанія повідомила у Telegram.

Укроборонпром продовжує розширювати географію міжнародних партнерств з провідними глобальними компаніями.

Наше партнерство важливе для посилення оборонних потужностей, важливе для Перемоги України та побудови Арсеналу вільного світу.

Герман Сметанін

Герман Сметанін

Гендиректор "Укроборонпрому"

Компанія Dynamit Nobel Defence: що відомо

Компанія Dynamit Nobel Defence GmbH (DND) була заснована у 1865 році, сьогодні є дочірнім підприємством ізраїльської оборонної компанії Rafael.

Передусім варто відзначити, що Dynamit Nobel Defence відома своєю лінійкою протитанкових гранатометів RGW (RGW 60, RGW 90, RGW 110), а також культові протитанкові гранатомети Panzerfaust 3.

Також у компанії пропонують рішення для забезпечення широкосмугового зв’язку, а також система управління вогнем Fire Weaver, що поєднує датчики на різних платформах у режимі реального часу, щоб максимально скоротити час від виявлення цілі до її ураження.

Dynamit Nobel Defense пропонує індивідуальні рішення та концепції захисту для будь-якого типу бойової машини. І також як військові, так і цивільні системи протипожежного захисту, – відзначається на сайті компанії.

Раніше цього місяця "Укроборонпром" повідомляв про початок партнерства з низкою компаній з Литви — йдеться про NT Service, Brolis Semiconductors, RSI Europe і DMEXS, що спеціалізуються на створенні прицілів, зокрема тепловізійних, сучасних систем дистанційного ініціювання підриву, засобів РЕБ, зв’язку тощо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?