Укроборонпром розкрив терміни своєї "самоліквідації"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Укроборонпром розкрив терміни своєї "самоліквідації"

Укроборонпром розкрив терміни своєї "самоліквідації"
Джерело:  online.ua

В "Укроборонпромі" оприлюднили деталі щодо термінів ліквідації відомства та розподілу його на окремі структури. Цей процес залежить від ухвалення законопроєкту №3822, який саме стосується реформування державних підприємств оборонно-промислового комплексу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За оприлюдненими даними, у разі ухвалення проєкту до 30 квітня 2021 року, ліквідація структури буде можливою вже до кінця червня після того.

"Упродовж року має бути проведена інвентаризація усього майна та інтелектуальної власності. До 30 квітня 2021 року – очікується ухвалення ВРУ законопроєкту №3822, який стане офіційним початком трансформації Укроборонпрому. До кінця червня 2021 року – ліквідація ДК "Укроборонпром" та створення нового оборонного холдингу у формі акціонерного товариства", - нагадали у відомстві.

Чинний голова концерну Юрій Гусев, зауважив наразі триває фінансовий аудит діяльності за 2018-2019 роки

"Аудит поки триває. До кінця року він буде завершений… Ми плануємо, що вже в січні Наглядова рада Укроборонпрому розгляне результати аудиту, які ми в подальшому опублікуємо, щоби суспільство побачило результати роботи Концерну... Робота зі створення нових холдингів фактично почалася. Ми маємо дорожню карту з цього питання. Очікуємо, що повноцінно вона буде реалізована після ухвалення Верховною Радою відповідного законопроєкту №3822", – наголосив генеральний директор.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний директор державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв підписав документ про початок корпоратизації. Підписаний на пресконференції 21 грудня наказ передбачає розподіл структури на холдинги. За оприлюдненими даними, холдинги працюватимуть за принципами корпоративного управління.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?