Укрпошта презентувала нову марку з Kalush Orchestra
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрпошта презентувала нову марку з Kalush Orchestra

Укрпошта презентувала нову марку з Kalush Orchestra
Джерело:  online.ua

4 квітня генеральний директор компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський оголосив про випуск нової марки під назвою "Kalush". Марки вийдуть тиражем 780 тисяч примірників та коштуватимуть по 15 грн.

Джерело: Ігор Смілянський

Нова марка Укрпошти з Kalush Orchestra

Генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський анонсував випуск нової марки з Kalush Orchestra. Продажі запустяться з 10 квітня.

Тираж марок складатиме 780 тисяч примірників

Ціна однієї – 15 грн.

Майже рік минув з того часу, як вся країна вболівала за Kalush Orchestra на конкурсі Євробачення-2022 і сподівалася почути слова, які могли б звернути міжнародну увагу на війну в Україні та сотню українських військових, які тоді перебували під обстрілом на Азовсталі. Поранені, без води, їжі та ліків. Саме тоді зі сцени пролунали відомі слова: Save Mariupol, save Azovstal now! – пригадує Смілянський.

Він заявив, що урочисте спецпогашення пройде того ж дня у місті Калуш Івано-Франківської області разом з лідером гурту Олегом Псюком та його учасниками, також у Києві пройде погашення штемпелем “Перший день”.

Смілянський підкреслив, що нарешті “Укрпошта” виконує обіцянку, яку дали рік тому і зазначили, що Kalush є одним із символів цієї війни та сміливості українців — “робити все, щоб бути почутими”.

Повідомляється, що автором мапки є Святослав Романчак, автор картки – Юрій Сосницький, художниця конвертів – Олеся Вакуленко.

Смілянський зазначив, що для отримання марки потрібно оформити філателістичний абонемент до 9 квітня, або передзамовити вже сьогодні.

Укрпошта повністю відновила поштову інфраструктуру в Бородянці

"Укрпошта" повідомила про відновлення роботи місцевого сортувального центру в Бородянці, який був зруйнований російською ракетою рік тому.

В той же час, відділення 07801 у місті відновило свою роботу.

Компанія нагадала, що 28 лютого 2022 року у будівлі, де розташовувалися ці об’єкти, сталася пожежа в результаті влучання ворожої ракети.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?