Укрпошта знову підвищила тарифи
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрпошта знову підвищила тарифи

Укрпошта знову підвищила тарифи
Джерело:  online.ua

З початку зими «Укрпошта» знову підвищить тарифи на доставку відправлень. Тарифи поштової компанії зростуть з 1 грудня 2021 року на 15%. Відповідну зміну підготувала Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Джерело: сайт НКРЗІ.

Як зміняться тарифи “Укрпошти”

  • Тариф на пересилання листа, поштової картки (пріоритетні, масою до 50 г) виросте на 15% з 13 грн до 15 грн.

  • Тариф на бандероль (пріоритетні, масою до 250 г) збільшать на 15% з 19,50 грн до 22,50 грн.

  • За кожне рекомендоване відправлення (картка, лист, бандероль) понад плату за масу тариф виросте на 16% з 9,50 грн до 11 грн.

  • Вартість посилки без оголошеної цінності масою до 10 кг у межах України залишиться на рівні 30 грн, за 1 кг – 5 грн.

Причинами рішення про підвищення вартості послуг називають інфляцію, зростання індексу цін виробників, збільшення мінімальної заробітної плати, а також загальне подорожчання собівартості поштових послуг.

“Нова пошта” теж змінила тарифи

Раніше про зміну тарифів також оголосила «Нова пошта». Компанія «Нова пошта Глобал», яка входить до групи компаній «Нова пошта», з 7 жовтня змінила тарифи на послугу NP Shopping.

Оновлені тарифи стосуватимуться доставки з інтернет-магазинів всіх країн, представлених на платформі: США, Німеччини, Китаю, Туреччини, Польщі і Великої Британії. Тепер при замовленні товарів через сервіс NP Shopping доставка стає дешевшою при збільшенні ваги відправлення.

Читайте також:

  • Зеленський дав важливу обіцянку українцям про тарифи.

  • В Україні прогнозують значне подорожчання продуктів, комуналки та інфляцію.

  • Кабмін оголосив про зниження тарифів на електроенергію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?