Укрзалізниця відкрила ще чотири пункти вакцинації на вокзалах
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрзалізниця відкрила ще чотири пункти вакцинації на вокзалах

Укрзалізниця відкрила ще чотири пункти вакцинації на вокзалах
Джерело:  online.ua

Укрзалізниця розгорнула пункти вакцинації проти Covid-19 ще на чотирьох залізничних вокзалах. Пункти відкрили у "залізничних" містах: Шепетівці, де розташоване одне з основних локомотивних депо Південно-Західної залізниці та Куп’янську, де розміщене вагонне депо УЗ. Також вакцинуватися тепер можна буде на вокзалах Сміли та Тернополя.

Джерело: пресслужба “Укрзалізниці”.

Станом на 27 жовтня центри вакцинації працюють вже на 23 вокзалах країни, в планах відкрити ще декілька пунктів.

Центри вакцинації на вокзалах відкриті для всіх, хто хоче отримати щеплення проти коронавірусу: пасажирів, мешканців міст, співробітників компанії та членів їхніх родин. Вакцинація абсолютно безкоштовна.

В пунктах “Укрзалізниці” можна вакцинуватися будь-якою з наявних вакцин проти коронавірусу і отримати відповідний документ, з яким можна подорожувати поїздом.

Менш ніж за тиждень на вокзалах вакцинували проти COVID-19 понад 10 тисяч українців.

Нові правила перевезень

Нагадаємо, з 21 жовтня, відповідно до постанови Кабміну, через погіршення ситуації з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні змінили правила міжрегіональних перевезень.

Згідно з новими правилами пасажирам під час поїздок у регіонах із “жовтим”, “помаранчевим” чи “червоним” рівнем епіднебезпеки потрібно пред'являти COVID-сертифікати або негативний тест на коронавірус.

У випадку відсутності вищезазначених документів провідник або стюард має право не допустити пасажира до поїздки. При цьому повернення коштів за придбані білети в разі відмови від поїздки здійснюється згідно з правилами перевезень.

Читайте також:

  • Укрзалізниця назвала кількість виявлених ковідних хворих за перший день тестувань на вокзалах.

  • Укрзалізниця запустила пункти вакцинації та експрес-тестування на 10 вокзалах.

  • В Укрзалізниці відповіли на часті запитання щодо нових правил перевезень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?