Укрзалізниця заблокувала понад 600 акаунтів, з яких масово скуповували квитки
Категорія
Події
Дата публікації

Укрзалізниця заблокувала понад 600 акаунтів, з яких масово скуповували квитки

Укрзалізниця заблокувала понад 600 акаунтів, з яких масово скуповували квитки
Джерело:  online.ua

За останній місяць Укрзалізниця заблокувала понад 600 акаунтів, які використовували для масового викупу квитків на польський напрямок.

Джерело: Укрзалізниця

Укрзалізниця виявила понад 600 шахраїв, які скуповували квитки 

За останній місяць УЗ заблокувала понад 600 акаунтів, які використовували спекулянти для масового викупу квитків. Далі їх продавали, зокрема, на сервісі OLX.

Також за два тижні перевірки працівники компанії виявили у близько 20 пасажирів фальшиві квитки на рейси.

До рейсів не допустили близько двох десятків пасажирів з квитками на імена, які не збігалися з документами, що посвідчують особу. Це, як правило, імена спекулянтів, під якими ті завчасно викуповують квитки, а потім перепродають їх зі зміненим у фоторедакторі імʼям (яке все одно проявиться у провідника при скануванні) або навіть без змін, — зазначили в УЗ.

Усі маршрути на всі польські поїзди доступні рівно за 20 днів до дати відправлення, повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Заборона на продаж квитків на сервісі "OLX Україна"

11 серпня в УЗ писали про домовленість блокування всіх оголошень про продаж квитків на поїзди на українському сервісі OLX.

Більшість оголошень про продаж квитків була розміщена шахраями: людей просто ошукували, надсилаючи підроблені квитки, — повідомляли у пресслужбі.

В OLX додали, що заблокували понад 20 оголошень про продаж залізничних квитків і розробили алгоритм, який не дозволятиме публікувати такі оголошення в майбутньому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?