Уламки зниклої субмарини ВМС Індонезії знайдені: нові дані про загиблих
Категорія
Світ
Дата публікації

Уламки зниклої субмарини ВМС Індонезії знайдені: нові дані про загиблих

Уламки зниклої субмарини ВМС Індонезії знайдені: нові дані про загиблих
Джерело:  online.ua

24 квітня в Індонезії знайшли уламки і предмети з зниклої субмарини ВМС. Виявлене дозволяє вважати підводний човен затонулим, а значить, що ВМС Індонезії визнає, що всі члени екіпажу на його борту загинули і шансів знайти живих немає.

Джерело: Associated Press

Командування ВМС Індонезії повідомило, що підводний човен виявили на глибині 850 метрів. Цей факт також свідчить про загибель всіх людей, що на ньому знаходились, оскільки судно розраховане на занурення тільки до 500 м. Гелікоптер, який бере участь в пошуках, побачив також у морі масляну пляму в місці, де, як передбачається, човен пішов на глибину. Ніяких офіційних версій події поки не висувається.

Підводний човен ВМС Індонезії зник біля берегів Балі - всі подробиці

Підводний човен KRI Nanggala-402 з 53 членами екіпажу на борту зник 21 квітня. Зв'язок з ним був втрачений через півтори години після того, як субмарина запросила дозвіл на занурення під час навчань біля острова Балі.

Влада Індонезії розгорнула масштабну рятувальну операцію. До відчайдушних пошуків субмарини і членів її екіпажу залучили військові кораблі та повітряно-десантні групи.

Зниклий підводний човен - один з п'яти, які перебувають на озброєнні ВМС Індлрнезіі. Він був побудований в Німеччині в 1977 році, а до складу індонезійського флоту увійшов в 1981 році. У 2010 році субмарину поставили на ремонт, який завершився в Південній Кореї в 2012 році. Однак поки невідомо, чи пов'язано зникнення субмарини з її технічним станом. Представник індонезійського командування заявив, що це перший подібний інцидент для країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?