Ультрас з усієї України пройшлися маршем по Одесі: з'явилися яскраві фото і відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ультрас з усієї України пройшлися маршем по Одесі: з'явилися яскраві фото і відео

Ультрас з усієї України пройшлися маршем по Одесі: з'явилися яскраві фото і відео
Джерело:  Думська

В Одесі перед  матчем відбору на Чемпіонат світу-2018 між збірними України та Фінляндії  відбувся марш ультрас з усіх областей України, у якому взяли участь понад 500 учасників.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Думскую».

На чолі маршу йшли прапороносці з величезними прапором України, а барабанщики задавали темп для кричалок.
«Це не простий марш — це Марш Єдності. Багато фанатів приїхало з Луганська, Донецька, окупованого Криму, щоб підтримати Україну, показати, що ми всі єдині. Це в Раді вони не можуть об'єднатися, а прості громадяни плечем до плеча і на фронті, і в мирному житті», — розповів представник одеських ультрас Георгій.


Читайте також: Бойовики ЛНР оголосили полювання на українських футбольних фанатів.

Учасники акції скандували гасла, більш відповідні маршів патріотичних та націоналістичних організацій, ніж навколофутбольних. Дісталося і Путіну, і «Новоросії», і москалям.



Атрибутами ходи стали фаєри, димові шашки та петарди.


Безпеку учасників ходи і городян, що знімали процесію на мобільні телефони, контролювала велика кількість поліцейських і бійців Нацгвардії.


На вулиці Дерибасівській українських вболівальників привітали четверо фанатів з Фінляндії зі своїм національним прапором. Без будь-якої агресії учасники мирно пройшли повз іноземців.



Марш закінчився в парку Шевченка біля пам'ятник Кобзареві, звідки вболівальники вирушили на стадіон на трибуни вболівати за національну збірну.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  російських пропагандистів у Литві зустріли знаменитою піснею українських ультрас, присвяченою президенту Росії Володимиру Путіну.
































Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?