Ума Турман зізналася, що зробила аборт у 15 років
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ума Турман зізналася, що зробила аборт у 15 років

Ума Турман зізналася, що зробила аборт у 15 років
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка Ума Турман приголомшила світ відвертим зізнанням. Зірка “Кримінального чтива”, “Гаттаки”, “Вбити Білла” розповіла, що у підлітковому віці зробила аборт. Однак вона вважає, що це було правильним, хоч і болючим рішенням, і зараз виступає проти заборони абортів.

Джерело: Washington Post.

Зараз у Сполучених Штатах активно обговорюють новий закон Техасу, відповідно до якого заборонено переривання вагітності після моменту, коли стає чути серцебиття плоду. Відома американська акторка Ума Турман також вирішила висловитися щодо абортів та опублікувала відверте есе.

Ума Турман зробила аборт

Знаменитість розповіла, що зробила аборт, коли їй було всього 15 років.

“У підлітковому віці я випадково завагітніла від чоловіка, набагато старшого за мене. Я жила з одною валізою в Європі, далеко від своєї сім'ї, і збиралася почати працювати. Я з усіх сил намагалася зрозуміти, що мені робити”,– поділилась зірка.

Батьки Уми Турман порадили її перервати вагітність. Акторка згадує, що це було дуже боляче, й вона досі відчуває сум.

"Аборт, який я зробила в підлітковому віці, був найважчим рішенням в моєму житті, яке тоді заподіяло мені біль і яке засмучує мене навіть зараз. Але це був шлях до життя, повного радості й любові, яке я пережила. Рішення не зберігати цю ранню вагітність дозволило мені вирости й стати такою матір'ю, якою я хотіла і мала бути. Досі це було моїм найбільшим темним секретом. Мені 51 рік, і я ділюся ним з вами з будинку, де я виростила трьох дітей, які є моєю гордістю і радістю", – розповіла жінка.

Ума Турман виступила проти закону про заборону абортів, а також підтримала усіх жінок, яких це зачепило. Вона закликала їх бути сміливими.

“Я розчарована, бо закон налаштовує громадян одне проти одного, створюючи нових мисливців, які будуть полювати на цих знедолених жінок, відмовляючи їм у виборі не мати дітей, про яких вони не можуть піклуватися, або знищуючи їхні надії на майбутню сім'ю, яку вони можуть обрати”,– підкреслила Ума Турман.

Нагадаємо, Ума Турман виховує трьох дітей - доньок Майю і Луну і сина Левона.

Читайте також:

  • Це нонсенс і колаборація: Кондратюк вимагає заборонити в Україні гастролі російських артистів.

  • Андре Тан назвав речі, які приваблюють чоловіків у жінках.

  • Актор Артур Логай розповів про залежність, яка його знищувала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?