Universal представила перші кадри фільму "Вар’яг" із Ніколь Кідман
Категорія
Культура
Дата публікації

Universal представила перші кадри фільму "Вар’яг" із Ніколь Кідман

Universal представила перші кадри фільму "Вар’яг" із Ніколь Кідман
Джерело:  online.ua

Помста, язичництво, естетика Ісландії. Епопея від режисера Роберта Еггерса розповідає історію молодого принца вікінгів у його пошуках способів розплати своїй матері за вбивство батька.

Джерело:  YouTube  студії Universal

У фільмі знялися Аня Тейлор-Джой, Ніколь Кідман, співачка Бйорк, Олександр Скарсгард,  Віллем Дефо. Критика зазначають, що далеко не кожному режисеру вдається зібрати за одним проєктом таку кількість знаменитостей, які встигли зробити своє ім'я в кіноіндустрії. Зважаючи не те, що картина сповнена великою кількістю сцен насилля, скоріш за все вона оnримає позначку "18+".

Основні зйомки мали розпочатися в березні 2020 року, але їх вимушені були припинити  через пандемію COVID-19. Зйомки розпочалися у серпні 2020 року у мальовничомуТорр-Хед та поблизу Ларна в Північній Ірландії, краєвиди якої водночас вражають та заворожують. У вересні 2020 року команда розпочала зйомки в Маліні на мальовничому півострові Інішоуен в графстві Донегал, які завершилися на початку грудня 2020 року.

Попередні гучні проєкти акторського складу “Вар’яга” 

Нагадаємо, Аня Тейлор-Джой відома такими ролями, як Томасін із фільму "Відьма", Ірен Жоліо-Кюрі у стрічці "Небезпечний елемент", геніальної шахматистки у серіалі "Ферзевий гамбіт" та Джини Грей у "Гострих картузах".

Ніколь Кідман розпочала американський зірковий шлях в останньому фільмі режисера Стенлі Кубрика «З широко заплющеними очима» (1999).  У 2001 році акторка отримує складну роль англійської письменниці Вірджинії Вулф у фільмі «Години» режисера Стівена Долдрі за однойменним романом Майкла Канінгема, що отримав Пулітцерівську премію.

Далі Кідман співпрацювала з неоднозначним режисером Ларсом фон Трієром, якого звинувачують у мізогінії, зважаючи на величезні страждання, через які доводиться проходити його героїням, як Ніколь у "Догвілі".

Вона тікає від батька, впливового мафіозі і якийсь час переховуватися в невеличкому містечку. Спершу все йде добре, мешканці проявляють гостинність, та згодом глядача поміщають в атмосферу тривожності. З кожним моральним падінням Кідман та тих, хто її ламає, ми проникаємось все більшою безнадією.

Тріумфальна помста, здавалося б безневинної дівиці (змусила розстріляти дітей своєї ненависниці так само автоматично, як та раніше розбила її улюблені статуетки) перекреслює всі орієнтири і приводить до роздоріжжя між деградацією та спустошенням.

До речі, Трієр також співпрацював і з Бйорк, яка зіграла і у фільмі "Вікінг". Його картина "Та, що танцює в темряві" оповідає історію чеської іммігрантки Сельми, яка поступово втрачає зір і, намагаючись врятувати від такої ж долі свого єдиного сина, йде на вбивство з метою відновлення справедливості.

Читайте також:

  • Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"

  • Шрами насильства залишилися — Джоан Роулінг зважилася на шокуюче зізнання.

  • Ілон Маск кинувся на допомогу авторці поттеріани Джоан Роулінг — цікаві деталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?