Уряд призначив двох нових заступників міністра оборони. Хто вони
Категорія
Україна
Дата публікації

Уряд призначив двох нових заступників міністра оборони. Хто вони

Уряд призначив двох нових заступників міністра оборони. Хто вони
Джерело:  online.ua

21 лютого Кабмін призначив двох нових заступників міністра оборони. Ними стали Віталій Дейнега, засновник фонду «Повернись живим» та Андрій Шевченко, колишній посол України в Канаді.

Джерело: Кабмін

Уряд призначив нових заступників Резнікова

На своєму засіданні ухвалив розпорядження про призначення:

  • Віталія Дейнеги заступником Міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

  • Андрія Шевченка заступником Міністра оборони з питань європейської інтеграції.

Що відомо про Віталія Дейнегу та Андрія Шевченка

Віталій Дейнега — український волонтер, засновник і керівник благодійного фонду Повернись живим у 2014—2020 роках. Також Дейнега є засновником журналістського проєкту «Український свідок». Був заступником керівника ІТ відділу великого оборонного підприємства.

13 лютого Дейнега підтвердив, що є кандидатом на посаду заступника Міністра оборони з питань цифрової трансформації.

Перші 100 днів роботи не збираюсь давати інтервʼю чи виступати по ТБ. Попереду багато роботи. А в графі «стаж на державній службі» у мене гордо стоїть 0 днів. Менеджерська і технічна освіта у мене завжди з собою, але держслужба – це вже новий фах. І я не хочу робити заяв, яких потім буду соромитись, - написав Дейнега.

Він додав, що збирається в своїх рішеннях виходити з того що буде краще для ЗСУ, а не громадської думки, тому очікує можливих атак на себе з початку каденції.

Буде карт-бланш від Міністра – дозвіл на рішення, які я вважатиму правильними у сфері своїх повноважень. Буде жорстке наведення пріоритетів і чистка від кадрів, для яких ІТ сектор МОУ міг стати сферою їх інтересів чи можливістю не піти в військомат, або служити в армії тільки на папері, не приносячи реальної користі. Я не буду намагатись подобатись. Буду набирати проактивну команду і робити те що краще для ЗСУ, - додав він.

Андрій Шевченко — журналіст, колишній народний депутат України, посол України в Канаді у 2017-2021 роках.

Після повномасштабного вторгнення став співзасновником Медіацентру Україна, який об'єднав українських медійників для роботи з іноземними журналістами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?