Заступником Резнікова може стати керівник фонду Повернись живим Віталій Дейнега
Категорія
Україна
Дата публікації

Заступником Резнікова може стати керівник фонду Повернись живим Віталій Дейнега

Заступником Резнікова може стати керівник фонду Повернись живим Віталій Дейнега
Джерело:  online.ua

За словами міністра оборони Олексія Резнікова, одним з його нових заступників може стати засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега.

Джерело: Facebook-сторінка Віталія Дейнеги

Що відомо про призначення Дейнеги заступником Резнікова 

Я зараз дуже близький до призначення на посаду заступника міністра оборони з питань цифрової трансформації, - повідомив Дейнега.

За його словами, він погодився обійняти посаду, оскільки немає зобов'язань, що його стримували, тому він нікого не підведе та тому, що з огляду на значну матеріально-ресурсну перевагу ворога, Україна може розраховувати лише на перевагу технічну та вищу мотивацію.

У той же час, відповідно до указу, підписаного президентом Володимиром Зеленським, військовий зможе обійняти посаду заступника міністра оборони України.

У понеділок, 13 лютого, Зеленський підписав указ №76/2023. Ним вносяться зміни до Указів Президента України від 3 травня 2017 року № 126/2017 та від 5 травня 2020 року № 166/2020.

З цього слідує, що на посаду першого заступника міністра Оборони може бути назначено військовослужбовця у званні генерал-лейтенант або віце-адмірал. Однак посада може бути заміщена лише на період дії правового режиму воєнного стану.

До цього Резніков анонсував кадрові зміни в Міноборони.

З важливого.Хочу поінформувати про низку актуальних рішень, які стосуються кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони для підвищення ефективності роботи. Будуть нові заступники міністра. Відповідні документи на погодження я вже подав, - зазначив Резніков.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?