Він вже втратив Україну — Байден публічно висміяв Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Він вже втратив Україну — Байден публічно висміяв Путіна

Він вже втратив Україну — Байден публічно висміяв Путіна
Джерело:  online.ua

Американський лідер Джо Байден наголосив, що російський диктатор Володимир Путін "вже втратив Україну". Окрім того, він знову публічно пообіцяв, що допомога українському народу та ЗСУ під час вторгнення РФ буде безстроковою.

Джерело: The Hill

Байден заявив, що Путін вже втратив Україну

У Путіна немає жодного шансу - він вже втратив Україну... Він думав, що якщо він вторгнеться в Україну, то, по-перше, кожен російськомовний зустріне його привітно і скаже: "Заходьте". По-друге, він думав, що станеться те, що НАТО розвалиться, НАТО нічого не робитиме, вони будуть боятися діяти...Спустіться вниз, нічого з цього не відбувається, - висміяв очільника Кремля Джо Байден.

Очільник Білого дому звертає увагу на те, що члени Альянсу координують свої дії на підтримку офіційного Києва, попри те, що російський диктатор переконаний у зворотньому.

Байден відповів на критику щодо допомоги Україні

Окрім того, зазначається, що американський лідер відреагував на критику невеликої групи законодавців-республіканців, які почали стверджувати, що в Україну надходить занадто багато американської допомоги.

Вони наполягають на тому, щоб гроші, які передали українському народу, йшли американцям, однак Байден лише голосно розсміявся.

Якщо ці хлопці не хочуть допомагати Україні, я розумію, вони не хочуть цього робити, але що вони будуть робити, коли ... Росія прокотиться через Україну, або в Білорусь, або кудись ще?, - поцікавився президент США.

У Джо Байдена такожзапитали, чи є допомога Україні безстроковою, Байден відповів: "Так, це так".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?