Усик та Ф'юрі досягли домовленності щодо проведення бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик та Ф'юрі досягли домовленності щодо проведення бою

Усик та Ф'юрі досягли домовленності щодо проведення бою
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик, володар титулів за версіями WBA (Super), WBO та IBF у надважкій вазі, досяг домовленності із скандальним британцем Тайсоном Ф'юрі, який володіє титулом чемпіону світу за версією WBC, щодо проведення бою за титул абсолютного чемпіона. 

Джерело:  WBA

Що відомо про переговори Усика і Ф'юрі стосовно проведення поєдинку 

Президент WBA Гільберто Мендоса отримав підтвердження від команд Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі про наявність домовленості про проведення об'єднавчого бою. Вони попросили час для роботи над контрактами, щоб закрити угоду, - зазначається у повідомленні на сайті WBA.

При цьому остаточною датою бою визначено 29 квітня. Поєдинок має відбутись на стадіоні "Вемблі" у Лондоні.

Організація WBA, чемпіоном якої є Усик, заявила, що дедлайн для домовленостей між українцем і британцем завершується саме в п'ятницю, 10 березня.

У відповідь на розмови обидва боксери записали короткі відео.

Усик та Ф'юрі обмінялись образами у бік один одного 

Усик, підписуй контракт, потворний виродку, - нахабно заявив британець у власному відеороліку.

У відповідь Усик заявив, що приймає умови Ф'юрі щодо розподілу боксерського гонорару за схемою 70% на 30% на користь Ф'юрі, але з однією умовою.

Гей, жадібне пузо. Я приймаю твою пропозицію 70% на 30%, щоб битися 29 квітня на "Вемблі". Але ти обіцяєш пожертвувати Україні 1 мільйон фунтів одразу після бою. І за кожен день твоєї затримки ви заплатите 1% зі свого гаманця українцям. Домовилися? - зазначив у відповідь Усик.

Для абсолютного чемпіонства в суперважкій вазі Усику бракує лише титулу WBC, яким володіє Ф'юрі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?