Услід за Авдіївкою бойовики ДНР вдарили по ще одному місту
Категорія
Події
Дата публікації

Услід за Авдіївкою бойовики ДНР вдарили по ще одному місту

Услід за Авдіївкою бойовики ДНР вдарили по ще одному місту
Джерело:  online.ua

Уранці 2 лютого бойовики так званої ДНР продовжили обстріли Авдіївки, також бойовики обстріляли житлові квартали в Мар'їнці Донецької області.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.
«Авдіївка. Близько четвертої години ранку бойовики продовжили обстріл міста. Частково пошкоджено будівлі на вул. Нечаєва і Франка. Тільки за останню добу 52 будівлі були частково або повністю зруйновані. Одна жінка померла, троє чоловіків поранені.
Мар'їнка. Терористи луплять по місту. Деякі будинки вже горять. Призупинено навчання в обох школах. Інформація про потерпілих уточнюється», - написав Аброськін.



У той же час джерело в районній військово-цивільної адміністрації Донецької області повідомило «

Новостям Донбасса

» про те, що обстріл проводився в районі школи №2 в Мар'їнці.


Для безпеки школярів евакуювали в підвал навчального закладу.


При цьому, за його словами, наразі інформації про влучання в житлові будинки немає, а пожежа, яка сталася на вулиці Першотравнева, 98, не пов'язана з обстрілом.


«На жаль, під час пожежі загинули жінка і 7-річна дитина. Зараз на місці пожежі працюють співробітники поліції», - розповів співробітник Донецької ВЦА.


При цьому глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський написав в своєму Twitter про те, що бойовики обстріляли Мар'їнку, він також повідомив про пожежу та евакуацію дітей.




Однак пізніше свій пост Жебрівський видалив.


Нагадаємо,

в інтерв'ю ONLINE.UA волонтер, ветеран АТО Мирослав Гай розповів, що бойовики так званої ДНР намагаються показати, що накопичили достатньо сил для повноцінних бойових дій на Донбасі, але втратили багато людей убитими, штурмуючи позиції українців під Авдіївкою

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?