Уже цієї осені - Саакашвілі заявив про масштабні плани щодо України і Грузії
Категорія
Політика
Дата публікації

Уже цієї осені - Саакашвілі заявив про масштабні плани щодо України і Грузії

Уже цієї осені - Саакашвілі заявив про масштабні плани щодо України і Грузії
Джерело:  online.ua

14 липня очільник Виконавчого комітету реформ при президенті Володимирі Зеленському Міхеіл Саакашвілі неочікувано для всіх заявив про "великі плани щодо України та Грузії". Політик наголосив, що виступає за велику трансформацію та не вірить в напів кроки та процеси, а вірить лише в результати процесу. Про це він розповів на своїх сторінках в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Уже цієї осені я готуюся до вирішального ривка в Грузії. Ми закінчимо приниження моєї Батьківщини Грузії і знищення мого народу ставлеником Росії олігархом Іванішвілі, і повернемо грузинську державність на швидкі рейки розвитку, навіть якщо мені особисто доведеться заплатити за це найвищу ціну", - наголосив Саакашвілі.

За словами політика, скрізь де б він не працював, "працював на результат, на те, щоб змінювати життя людей, змінювати життя навколо себе і змінювати життя країни або країн". Окрім того, він нагадав, що Виконавчий комітет реформ не є виконавчим органом, але вони "є генератором ідей". Він запевнив, що цього тижня завершує концепцію щодо судової реформи. Також комітет підготував Кодекс надрокористування, щоб покінчити з корупцією в цій галузі.

"Ми постійно працюємо з бізнесом, будемо продовжувати проштовхувати податок на виведений капітал попри шалений опір. Ми працюємо над конкретними випадками утисків бізнесу, щоб перешкоджати лобіюванню корупційних інтересів.Ми пропонуємо вичерпну реформу ДАБІ, яка взагалі виключить корупцію в будівельній галузі і створить систему ще кращу, ніж я свого часу створив в Грузії. На прохання президента ми підготували вичерпну програму митних реформ. ...Я впевнений, що не тільки я народжений для перемог, а й Україна і Грузія народжені для перемог! Мої соратники і близькі мені люди народжені для перемоги! Це і є мій шлях. My way is Misha's way and we gonna win!", - додав політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дмитро Кулеба публічно поскаржився на те, що Україна постійно страждає через скандальні заяви Саакашвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?