Узурпатор брехливий - Путін знову гучно оскандалився
Категорія
Світ
Дата публікації

Узурпатор брехливий - Путін знову гучно оскандалився

Узурпатор брехливий - Путін знову гучно оскандалився
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін вирішив будь-яким способом домогтися обнулення свого президентського терміну. Щоб напевно росіяни проголосували за цю правку, глава Кремля розпорядився не публікувати її на сайті голосування - таким чином ця скандальна зміна не буде привертати увагу людей, яких позбавлять можливість технічно проголосувати проти цього обнулення, а ця правка буде прийнята автоматично за сукупністю з іншими. Коли росіяни викрили плани Путіна, Кремль почав виправдовуватися. Відсутність інформації про обнулення президентських термінів прессекретар Путіна пов'язав з технічними неполадками. Громадяни Росії в люті через те, що Путін і його команда влаштували черговий цирк в країні і продовжують нахабно брехати заради узурпації влади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Бувають різні технічні накладки. Могло просто випасти при заливці сайту. Тут я точно не знаю, не можу вам сказати. Але, наскільки я знаю, там вже все відновлено, наразі там все виправлено", - виправдався Пєсков за відсутність поправки про обнулення на сайті про голосування.

Він також заявив, що про цю скандальну правку не стали вносити інформацію в рекламу, так як вона "не найголовніша". На думку Кремля, в запропонованих поправках є набагато важливіші речі, про які важливо розповідати росіянам, ніж обнулення президентського терміну Путіна.

Росіяни бурхливо обговорюють обурливий план Путіна, який знову оскандалився через нахабну ідеї обдурити людей. Вони масово коментують ситуацію в соцмережах.

"Наш народ все проковтне. Обнулення теж. Але підносити треба красиво, а не нагло брехати в обличчя, а то може і взбунтовать, з принципу ти мене не поважаєш", "Вже не знають як викручуватися, щоб народ в черговий раз обдурити. Опустилися до дешевої клоунади - "дає збої" у них, "поправок забагато", "Для найголовнішої поправки не знайшлося місця в рекламі. А на початку навіть на сайті. Невже настільки мало впевненості в собі, що думають навіть наш багатостраждальний і завжди голосуючий "за" народ обнулення не ковтне? Просто комплекс неповноцінності якийсь", "Кручу верчу- намахатихочу. Пітерська гопота форева?", "Брехати і вивертатися - головне вміння Кремля", "Ця поправка однозначно, неприховано, нахабно свідчить - для кого все це затіяно. Для чинного президента","По факту, захоплення влади. Були в історії Росії різні царі Петро перший, Микола другий ... Нульових ще не було", "Владі все складніше і складніше робити вигляд, що на цій частині суші існує якась держава, право, суд, закон .. Насправді більшість інститутів держави "Росія" сьогодні стали фікцією", "Вибачте, але це образливо!", " Хаха ... що не голосуй але діючі терміни все одно обнуляться!", "Якщо вони так за поправки борються, боюся уявити, що в 2024 році буде, коли підійде час виборів ", - коментують росіяни в соцмережах майбутнє голосування.

Нагадаємо, Путін на початку року вирішив змінити Конституцію РФ, щоб обнулити свій президентський термін. Пандемія коронавируса ледь не поламала його плани, так як провести голосування стало неможливим. Але щоб досягти мети, глава Кремля вирішив скасувати карантин в РФ, заявивши, що ситуація з коронавірусом стабілізувалася, недивлячись на те, що Росія займає третє місце в світі по захворюваності, а число хворих в РФ щодня збільшується на 8-10 тисяч. Такий хитрий трюк дозволив йому призначити голосування на 1 липня, причому підтримати правки до основного закону Росії громадяни можуть прямо з дому, оскільки недавно Путін дозволив їм голосувати дистанційно, побоюючись низької явки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін шокував росіян новим абсурдним рішенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?