В Борисполі пролунав потужний вибух та спалахнула масштабна пожежа в районі вокзалу
Категорія
Україна
Дата публікації

В Борисполі пролунав потужний вибух та спалахнула масштабна пожежа в районі вокзалу

В Борисполі пролунав потужний вибух та спалахнула масштабна пожежа в районі вокзалу
Джерело:  online.ua

Під час повітряної тривоги зранку, 7 вересня, у Борисполі на Київщині пролунали потужні вибухи та спалахнула масштабна пожежа в районі залізничного вокзалу.

Джерело: Facebook-сторінка мера міста Володимира Борисенка

Що відбувається у Борисполі 

У нас в місті пожежа. Хочу наголосити, що це не є якась ворожа диверсія чи приліт. Це є пожежа на підприємстві в районі залізничного вокзалу в нас. ДСНС працює. Все нормально, все уже під контролем, - зазначив Борисенко.

За його словами, вибухи у місті могли статись через займання біопалива на підприємстві.

Подію також прокоментував голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

За словами Кулеби, попередньо, пожежа пов'язана із загорянням ємності з розчинником.

Пожежа не пов'язана з сигналом повітряної тривоги. До гасіння залучено 54 рятувальники особового складу ДСНС та 13 одиниць техніки. Ліквідація пожежі триває. Причини загоряння з'ясовуються. Просимо мешканців міста зберігати спокій, - наголосив Кулеба.

Кремлівська армія обстріляла Краматорськ 

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що зранку, 7 вересня, кремлівські окупанти обстріляли Краматорськ та влучили у медзаклад.

Найбільш активні обстріли росіяни вели у Краматорському районі: постраждали Краматорськ, Слов'янськ та Костянтинівка. Краматорськ потрапив під обстріл вдосвіта – росіяни влучили у медичний заклад, там зайнялася пожежа, - зазначив Кириленко.

У Маріуполі пролунали потужні вибухи

Радник мера окупованого РФ Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про стрілянину між підрозділами армії РФ у місті вночі.

Чергова стрілянина в місті. Вночі – автоматні та кулеметні черги. Наслідки віри у власні плітки про чисельні ДРГ України, що заїхали в місто. Насправді, під "дружній вогонь" попала цивільна автівка російських військових, що змінила номери на українські. На жаль, без втрат. Але тенденція нам подобається, - зазначив Андрющенко.

Крім того, близько 22:47, було два гучних вибухи в районі виїзду на с. Нікольске. Пабліки окупантів переконують в роботі ППО та сбитому БПЛА.

Андрющенко при цьому наголосив, що наразі не має підтвердження інформації про успішну роботу російських ППО у місті.

За словами радника мера, посиленим рухом військової техніки росіяни наражають маріупольців на небезпеку.

Андрющенко зазначив, що ввечері 6 вересня в місті було зафіксовано черговий рух техніки.

САУ Гіацинт по пр. Металургів у бік Бердянська. Нові позначки на техніці, - повідомив Андрющенко.

Через обстріли без світла залишилась частина Енергодару

Мер окупованого армією РФ Енергодара на Запоріжжі Дмитро Орлов повідомив, що унаслідок чергового обстрілу кремлівською армією частина міста залишилась без світла.

За його словами, в результаті численних обстрілів з боку російських окупантів пошкоджена підстанція "Луч". Через це без електропостачання залишаються 1-2 мікрорайони Енергодара.

Враховуючи, що вже кілька місяців саме в цій частині міста немає і побутового газу, люди найбільше страждають від наслідків рашистських провокацій і вже фактично знаходяться на межі гуманітарної катастрофи, - зазначив Орлов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?