В Естонії росіянина позбавили посвідки на проживання за образу українок
Категорія
Світ
Дата публікації

В Естонії росіянина позбавили посвідки на проживання за образу українок

В Естонії росіянина позбавили посвідки на проживання за образу українок
Джерело:  online.ua

Росіянина, який на пляжі в Естонії ображав українських біженців за розмову українською мовою, позбавили постійної посвідки на проживання.

Джерело: ERR

Росіянина позбавили права жити в Естонії за образи українців

Керівник служби міграційного нагляду Департаменту поліції та прикордонної охорони Райніс Сінікас повідомив, що довгостроковий дозвіл на проживання чоловіку, який народився в Естонії та має російське громадянство, було анульовано.

Минулого тижня ініціатор конфлікту, що стався на пляжі Пірита влітку цього року отримав повідомлення про те, що на підставі Закону про іноземців його позбавляють довгострокової посвідки на проживання. Він має право оскаржити це рішення протягом 10 днів, - сказав Сінікас.

Він підкреслив, що агресія в будь-якому вигляді неприпустима.

Всі люди, які живуть в Естонії, повинні почуватися безпечно і захищено в громадських місцях. І в той же час усі люди, які живуть в Естонії, повинні дотримуватися законів і поводитися ввічливо і коректно по відношенню до всіх, - підсумував Сінікас.

Нагадаємо, що конфлікт між місцевим російським чоловіком та українськими дівчатами стався у липні.

На відео, виставленому в мережу однієї з потерпілих, видно, як чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, ображає дівчат, висловлюючись нецензурно.

За словами дівчат, суть конфлікту полягала в тому, що чоловік вимагав від них говорити "нормально", тобто російською мовою.

Сам чоловік у пояснив свої грубі слова тим, що жінки його провокували, образивши його рідну мову.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?