В Херсоні лунають потужні вибухи в районі Антонівського мосту
Категорія
Україна
Дата публікації

В Херсоні лунають потужні вибухи в районі Антонівського мосту

В Херсоні лунають потужні вибухи в районі Антонівського мосту
Джерело:  online.ua

Українські військові завдали серію влучних ударів по Антонівському мосту в окупованому Херсоні, який кремлівська армія використовує для перекидання техніки та боєприпасів до лініх фронту.

Джерело: Місцеві Telegram-канали

ЗСУ продовжують завдавати ударів по Антонівському мосту в Херсоні 

Зазначається, що удари українських військових підтверджують підконтрольні розвідці РФ пропагандистські Telegram-канали.

За інформацією пропагандистського кремлівського видання "ТАСС", у місті нібито працюють системи ППО.

Удару було завдано по з'їзду Антонівського мосту на лівому березі. Саме в тій ділянці спостерігаються черги колони техніки російських військ в очікуванні переправ.

Що відбувається в окупованому Херсоні 

Наразі на території Херсонщини кремлівські військові проводять заходи із виявлення сил українського спротиву.

В Херсонській області окупанти зранку проводять так звані фільтраційні заходи. Таким чином, за інформацією Руху Опору Південь УДА, намагаються залякати місцевих мешканців та змусити їх видати рідних і близьких - учасників партизанського руху. Методички НКВС на московії не змінилися, - зазначив спікер Одеської ОВА  Сергій Братчук.

За його словами, місцеві жителі повідомляють, що з 6 ранку на вулицях стоять БТРи, танки окупантів, організовано оточення території, перевіряють документи, вивели чоловіків з будинків.

Між тим радник керівника ОП Олексій Арестович закликав українців готуватись до тривалої та важкої війни проти кремлівських окупантів.

Ми, звичайно, повернемо всі наші території. Але суспільство має приготуватися до того, що це буде довго й дуже важко, і кров'ю. Тому що ті, хто наступає, завжди зазнають більших втрат, ніж ті, що обороняються, - наголосив Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?