В історії "доктора Лізи" знайшли цікавий момент щодо Донбасу
Категорія
Культура
Дата публікації

В історії "доктора Лізи" знайшли цікавий момент щодо Донбасу

В історії "доктора Лізи" знайшли цікавий момент щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

У біографії Єлизавети Глінки, більше відомої як Доктор Ліза, випливла цікава деталь з приводу подій на Донбасі 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
Російський блогер Ірина Козлова звернула увагу на інтерв'ю, яке Глінка дала виданню Snob.ru у листопаді 2014 року. У ньому повідомляється, що доктор Ліза прибула в Донецьк на момент захоплення будівлі місцевої ОДА. Метою її візиту стала інспекція медичних закладів міста, в яких могли виявитися російські солдати.
Читайте також: В Україні розвіяли один з головних міфів про "доктора Лізи"
"А ось тепер зовсім зрозуміло, чому за Лізі змушували журися, аж із штанів вистрибували. Ну тітка-то, виявляється, була не просто учасницею, а одним з організаторів агресії в Україні. Ах, як шкода, що його підбили. Так хотілося б її в Нюрнберзі послухати перед шибеницею. Аркадій Бабченко Аркадій, ви теж це інтерв'ю пропустили?" - написала вона на своїй сторінці в Facebook.
Нагадаємо, Глінка загинула в результаті катастрофи російського літака Ту-154, що летів до Сирії 25 грудня 2016 року.



У соцмережах прокоментували став дійсністю через два роки факт.
Elena Matskiv Ну а що....Лікари тепер у Росії, як і дипломати (ті, яких виставили з Америки), куди їздять, то з метою, що б стирити.... Це мабуть особлива гілка в російській медицині.... як і в російській дипломатії...



Як повідомляв ONLINE.UA, російський політолог підірвав мережу одкровенням про те, що Доктор Ліза по суті була піарником війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?