В Італії приватний літак зазнав аварії: ніхто на борту не вижив
Категорія
Події
Дата публікації

В Італії приватний літак зазнав аварії: ніхто на борту не вижив

В Італії приватний літак зазнав аварії: ніхто на борту не вижив
Джерело:  online.ua

На півночі Італії, сьогодні, 3 жовтня, зазнав аварії невеликий приватний літак. На його борту перебували 6 пасажирів та 2 пілоти. Всі вони загинули внаслідок катастрофи, нікому не вдалося врятуватися. Серед загиблих була дитина.

Джерело: RaiNews24.

Повідомляється, що інцидент трапився в місті Сан-Донато-Міланезе. Літак вилетів з аеропорту Лінате і прямував на Сардинію.

Літак влетів у будівлю

Літак впав на будівлю, яка знаходилася на ремонті. Після його падіння будівля парковки загорілося. Вогонь знищив обидва поверхи будівлі і кілька припаркованих поруч машин. Всередині в момент катастрофи людей не було.

На місці події оперативно прибули рятувальники, правоохоронці та медики. Але вони не змогли ніяк допомогти пасажирам літака.

За попередньою інформацією, пілот літака був громадянином Німеччини, а на борту, серед пасажирів, був також громадянин Франції.

Нагадаємо, 29 вересня в ДТП в Польщі загинули троє українців ще одна громадянка України потрапила з травмами лікарні. Трагедія трапилася близько 21 години за київським часом поблизу населеного пункту Жгув, що неподалік Лодзі.

За даними поліції, водій автомобіля BMW, який прямував дорогою національного значення №91 у напрямку міста Катовіце, втратив контроль над транспортним засобом. У результаті машина на великій швидкості в’їхала у електричний стовп і розпалася на дві частини.

Читайте також:

  • Роковини авіакатастрофи Ан-26: Венедіктова назвала причини і відповідальних.

  • Справа МН17: у суді виступила австралійка, яка втратила свого чоловіка.

  • У ДТП в Польщі загинули троє українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?