У ДТП в Польщі загинули троє українців
Категорія
Події
Дата публікації

У ДТП в Польщі загинули троє українців

У ДТП в Польщі загинули троє українців
Джерело:  online.ua

Троє українців загинули вчора, 29 вересня, в ДТП в Польщі, ще одна громадянка України перебуває в лікарні. Трагедія трапилася близько 21 години за київським часом поблизу населеного пункту Жгув, що неподалік Лодзі. Про це українському ЗМІ повідомила речниця поліції Лодзького воєводства Йоанна Концка.

Джерело: “Укрінформ”.

"Вдалося підтвердити, що в автомобілі на польській реєстрації подорожували четверо громадян України, вони проживали у Вроцлаві", - зазначила Концка.

В ДТП загинули двоє чоловіків віком 23 і 25 років та 23-річна жінка. 25-річна українка перебуває в лікарні.

ДТП за участю українців

За даними поліції, водій автомобіля BMW, який прямував дорогою національного значення №91 у напрямку міста Катовіце, втратив контроль над транспортним засобом. У результаті машина на великій швидкості в’їхала у електричний стовп і розпалася на дві частини.

На місці події працювали рятувальники зі спеціальним обладнанням, оскільки постраждалих довелося витягувати з понівеченого автомобіля.

Учасниками ДТП також були два інші автомобілі, але постраждалих серед пасажирів цих транспортних засобів немає.

Розслідування ДТП перебуває під контролем прокуратури у Лодзі.

Нагадаємо, масштабна ДТП, в якій постраждали 35 українців, трапилася 13 вересня в Туреччині. О 7:30 ранку за місцевим часом на півдні Туреччини на трасі Мугла — Денізл туристичний автобус потрапив у ДТП і перекинувся. Як стало відомо, у 54-річного водія транспортного засобу трапився серцевий напад, він не впорався з керуванням і автобус виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з шкільним автобусом.

Читайте також:

  • У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: нові дані про загиблих і постраждалих.

  • В’ячеслава Чорновола насправді вбили кастетом: син політика прокоментував нову версію.

  • В Tesla Model 3 заживо згоріли дві людини — усі подробиці аварії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?