В Tesla Model 3 заживо згоріли дві людини — усі подробиці аварії
Категорія
Технології
Дата публікації

В Tesla Model 3 заживо згоріли дві людини — усі подробиці аварії

В Tesla Model 3 заживо згоріли дві людини — усі подробиці аварії
Джерело:  online.ua

За словами американських журналістів, в штаті Флорида нещодавно сталася ДТП за участю електромобіля компанії Tesla. Як стверджують представники місцевої поліції, дві людини стали жертвами цієї аварії — їхні життя не вдалося врятувати.

Джерело: Slashgear

Tesla Model 3 на автопілоті врізався в дерево

Згідно з останніми даними, ДТП сталося у житловому районі міста Корал-Гейблс, штат Флорида, США. Окрім того, наголошується, що безпосередньо перед автотрощею Tesla Model 3 рухався в режимі автопілота. Поки поліцейським не вдалося з'ясувати, чому автівка просто виїхала з дороги і врізалася в дерево. За їхніми словами, зразу ж після цього акумулятор електрокара загорівся.

"Двоє пасажирів загинули. Опізнати їх вдалося не відразу, оскільки тіла були сильно обпалені.
Якою була швидкість на момент зіткнення, невідомо. Але оскільки мова йде про аварію в межах міста, а автопілот неможливо налаштувати на перевищення дозволеної правилами швидкості, можна припустити, що причиною смерті стали не травми внаслідок зіткнення", - йдеться в повідомленні.

Не можна не звернути увагу на те, що Національна рада США з безпеки на транспорті наразі розслідує обставини 11 аварій за участю автомобілів Tesla. Вони такж будуть з'ясовувати причини цієї автотрощі, яка забрала життя двох людей.

Представники компанії Tesla регулярно нагадують, що автопілот наразі знаходиться на стадії тестування. За їхніми словами, вони поки не можуть гарантувати 100-відсоткової безпеки на дорозі для тих водіїв, які продовжують його використовувати під час поїздок.

"Користуючись автопілотом, варто тримати руки на кермі, щоб мати змогу швидко зреагувати в разі небезпеки. На жаль, багато водіїв ігнорують ці вимоги. Досить часто вони під час руху починають займатися сторонніми справами, пересідають на заднє сидіння, розмовляють по телефону", - пише видання.

Читайте також:

  • Маск анонсував створення в Tesla власного людиноподібного робота.

  • В США розпочали масштабне розслідування проти компанії Tesla.

  • Tesla раптово відкликала окремі моделі електрокарів через серйозну ваду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?