В Ізраїлі офіційно загинули понад 600 людей
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ізраїлі офіційно загинули понад 600 людей

Ізраїль
Джерело:  The Times of Israel

За офіційними даними, кількість загиблих внаслідок масованого нападу ХАМАС на ізраїльські громади поблизу Гази, перевищила 600 осіб.

В Ізраїлі офіційно загинули понад 600 людей

Уточнюється, що серед загиблих - десятки солдатів і поліцейських, які загинули в бою.

Міністерство охорони здоров'я також підтверджує, що кількість поранених у лікарнях досягла 2 048, у тому числі 20 у критичному стані і 330 важкопоранених.

Військові Ізраїлю, пише видання, продовжують боротьбу з бойовиками в прикордонних населених пунктах через більш ніж 30 годин після штурму.

ХАМАС оголосив операцію проти Ізраїлю

Бойовики ХАМАС заявили про початок масштабної операції проти Ізраїлю під назвою «Потоп Аль-Акси».

Там закликали палестинців стати до зброї.

Ми ведемо битву честі, опору та гідності, щоб захистити Аль-Аксу під назвою «Потоп Аль-Акса». Цей потоп почався в Газі і пошириться на Західний берег і за кордон, а також у всіх місцях, де присутні наші люди та нація.

ХАМАС опублікував відео, на якому видно, як його члени вриваються в ізраїльську громаду біля кордону з Газою. На кадрах видно, як терористи підривають заряд біля воріт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?