В Кремлі цинічно заявили про намір повернути звільнені ЗСУ українські території
Категорія
Україна
Дата публікації

В Кремлі цинічно заявили про намір повернути звільнені ЗСУ українські території

В Кремлі цинічно заявили про намір повернути звільнені ЗСУ українські території
Джерело:  online.ua

На тлі ганебних військових поразок армії РФ в Україні речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков продовжує цинічно та безглуздо запевняти, що окупаційні кремлівські війська повернуть всі звільнені ЗСУ від окупантів території.

Джерело: РосЗМІ

У Кремлі не хочуть визнавати поразку у війні проти України 

Журналісти запитали, чи немає суперечностей між словами Путіна про те, що "прийняті території" з Росією назавжди і тим, що російські війська відступають з деяких територій.

Тут немає жодного протиріччя, вони будуть з Росією назавжди, вони будуть повернуті, - цинічно збрехав Пєсков.

Він також додав, що Херсонська і Запорізька області України "увійшли до складу Росії" в тих кордонах, на яких діяла військово-цивільна адміністрація окупантів "на момент прийняття".

Але я ще раз повторюю, там певні території будуть повернуті. І ми продовжимо радитися з тим населенням, яке виявить бажання жити з Росією, - зауважив речник кремлівського диктатора Путіна.

Між тим Пєсков також заперечив інформацію про намір Кремля змінити статус так званої "спецоперації на антитерористичну операцію.

Коментуючи вищезгадану інформацію, Пєсков заявив, що це є фейком, однак зауважив, що зміна статусу "цілком і повністю прерогатива верховного головнокомандувача, президента країни".

На сьогоднішній момент жодних таких рішень не ухвалювали, йдеться про спеціальну військову операцію, яка триває, - зазначив Пєсков.

Зі свого боку прем'єр-міністр Великої Британії висловила впевненність у перемозі України у війні із кремлівськими загарбниками.

За її словами, майбутня мирна угода між Україною та РФ не повинна включати територіальні компроміси.

Під час виступу на щорічній конференції правлячої Консервативної партії Великої Британії в Бірмінгемі, Трасс заявила, що український народ бореться не лише за свою безпеку, але й за безпеку Британії та демократію в усьому світі.

Трасс переконана у тому, що незаконна анексія головою Кремля Володимиром Путіним, є останнім актом у його компанії з підриву демократії та порушення міжнародного права.

Ми не повинні піддаватися тим, хто хоче укласти угоду, яка торгує українською землею. Вони пропонують заплатити життями українців за ілюзію миру. Ми будемо стояти з нашими українськими друзями, скільки б часу це не зайняло. Україна може перемогти. Україна повинна перемогти. І Україна переможе, - зазначила очильниця британського уряду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?