В Мелітополі пролунав потужний вибух
Категорія
Україна
Дата публікації

В Мелітополі пролунав потужний вибух

В Мелітополі пролунав потужний вибух
Джерело:  online.ua

За інформацією мера окупованого армією РФ Мелітополя Івана Федорова, зранку у місті пролунав потужний вибух.

Джерело: Telegram-канал Івана Федорова

Що відомо про новий вибух у Мелітополі 

Сильний вибух пролунав біля лігва ворога в центрі Мелітополя. Тут, нагадаю, розміщена одна з комендатур окупантів. Чекаємо на подробиці, - зазначив мер окупованого міста.

Напередодні вранці, 16 серпня, через серію потужних вибухів у Мелітополі припинилось мовлення захопленого кремлівськими окупантами ефірного телебачення.

При цьому керівник Херсонської облради Юрій Соболевський заявив про викрадення військовими РФ голови Верхньорогачицької об'єднаної територіальної громади Світлани Коротун.

За його словами, окупанти викрали Коротун близько 11:00 з власного будинку в невідомому напрямку, "ймовірно, в Каховку".

Голова Облради зазначив, що Коротун відмовилась від співпраці з окупантами.

Між тим прокремлівська влада на території анексованого Криму повідомила про припинення детонації боєприпасів на складі під Джанкоєм.

Хоча з початку вибухів минула доба, оцінку збитків окупанти поки не почали.

Фото - facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

За інформацією представників розвідки Великої Британії, після нещодавніх вибухів в окупованому Криму командування РФ, швидше за все, стурбоване очевидним погіршенням безпеки на півострові.

Причина цих інцидентів і масштаб збитку ще не зрозумілі, але російське командування, швидше за все, буде все більше стурбоване очевидним погіршенням безпеки в Криму, який функціонує як тиловий район для окупації. Джанкой і Гвардійське є домом для двох найважливіших російських військових аеродромів у Криму. Джанкой також є ключовим автомобільним і залізничним вузлом, який відіграє важливу роль у забезпеченні російських операцій на півдні України, - повідомляють в Міноборони Великої Британії.

Зі свого боку голова Міноборони України Олексій Резніков заявив, що Україна не має жодних обмежень щодо завданння ударів по військових об'єктах армії РФ на території анексованого Криму.

У нас є домовленості зі Сполученими Штатами, що ми не будемо використовувати зброю, надану нам Сполученими Штатами і партнерами, по території Російської Федерації. Але якщо ми сьогодні говоримо про деокупацію тимчасово окупованих територій України, де знаходиться ворог, то, відповідно, у нас таких обмежень нема. Стосовно зброї: будь-яка зброя має відповідну відстань ураження. Тому залежно від того, з якої точки, з якої локації наноситься чи планує наноситися ураження, ознаачє, чи можна досягти тої чи іншої мети, - пояснив Резніков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?