Зросла кількість постраждалих через ракетний обстріл армією РФ Одеської області
Категорія
Україна
Дата публікації

Зросла кількість постраждалих через ракетний обстріл армією РФ Одеської області

Зросла кількість постраждалих через ракетний обстріл армією РФ Одеської області
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Оперативного командування "Південь", через нічну ракетну атаку кремлівської окупаційної армії по одному з населених пунктів на Одещині кількість поранених зросла до 4 осіб.

Джерело: Facebook-сторінка ОК "Південь"

Наслідки нічної ракетної атаки окупантів на Одещині та обстрілів інших регіонів України

В ОК "Південь" зазначили, що удари по цивільним об'єктам на Одещині завдавались літаками стратегічної авіації Ту-22М3 РФ із використанням ракет Х-22.

Вночі Одещину було атаковано літаками стратегічної авіації Ту-22М3 з пуском ракет Х-22. Внаслідок влучання 2 ракет сталося руйнування і спалахнули пожежі на одній з прибережних баз відпочинку та в кількох приватних будівлях неподалік. 4 цивільні особи отримали поранення, їм надано медичну допомогу, важких нема. Пожежу на загальній площі понад 600 кв. м ліквідовано, - йдеться у повідомленні ОК "Південь".

Між тим, ввечері у вівторок, 16 серпня, кремлівська армія завдала ударів з РСЗВ по портовій інфраструктурі у Миколаєві.

Вночі місто пережило ворожий обстріл ракетами С-300. Руйнувань внаслідок цієї ракетної атаки зазнали ЧНУ імені Петра Могили та одне з підприємств міста. Також пошкоджені приватні будинки. Попередньо без жертв та постраждалих.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Вночі також обстрілів зазнало с. Широке Широківської громади. Влучання були по сільгоспбудівлях та дорозі. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

На Херсонщині, за інформацією представників ОВА, стабільно важка та напружена ситуація. Протягом ночі лунали гучні вибухи, працювали сирени повітряної тривоги, окупанти проводили перевірки у помешканнях місцевих жителів, вчиняли мародерства та викрадення людей.

Протягом доби російські військові обстрілювали 6 населених пунктів Херсонщини, внаслідок чого місцеві жителі отрималипоранення.

Окрім того є інформація, що окупаційна влада та військові значно посилили тиск на жителів області. Зокрема, побільшало перевірок документів, телефонів, транспорту".

На Дніпропетровщині під обстрілами протягом ночі перебували Нікопольский та Криворізький райони.

Зокрема, окупанти тричі завдали удари по Нікополю та населених пунктах району.

У Нікополі пошкоджені 6 приватних будинків, машини і газогони низького тиску. У Червоногригорівській громаді зачепило місцеве підприємство і недавно відремонтовану Нікопольську трасу. Перебито лінію електропередач. Люди не постраждали

У Криворізькому районі ворог ударив по Широківській громаді. Без жертв та руйнувань.

Протягом доби окупанти масовано обстрілювали Харків та населені пункти області.

Кілька разів із РСЗО обстрілювали Салтівский район Харкова. Пошкоджені житлові багатоповерхові будинки, критична транспортна інфраструктура, є влучання на відкриті території. Без постраждалих.

По області протягом доби окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Чугуївський, Богодухівський райони. У середу зранку Штаб оборони зафіксував запуск більш як 5 ракет із Бєлгорода.

Ракетні удари пошкодили житлові будинки, виникли кілька пожеж.

В Ізюмському районі через обстріли пошкоджена критична інфраструктура, горіла трава на відкритих територіях.

За попередніми даними, постраждалих немає.

На Луганщині протягом ночі зафіксовано 6 артилерійських обстрілів, 4 обстріли з мінометів, ракетні та авіаудари по позиціях ЗСУ.

Атаки росіяни відбито за сімома напрямками. За одним – наразі бої ще точаться.

На Донеччині протягом ночі окупанти завдали ракетного удару по Кураховому, селищу Курахівка, де зафіксоване пряме влучання у приватний будинок.

Зранку – обстріл Дружківки. Пошкоджено близько десятка приватних будинків.

Протягом доби були обстріляні Авдіївка, Бахмут, с. Зайцеве, с. Карлівка, смт. Билбасівка.

За добу – 2 загиблих, 7 поранених цивільних.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?