В мережу злили розмову Медведчука і Суркова про Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

В мережу злили розмову Медведчука і Суркова про Донбас

В мережу злили розмову Медведчука і Суркова про Донбас
Джерело:  online.ua

У мережу злили нову ймовірну розмову проросійського депутата Віктора Медведчука та колишнього радника президента Росії Владислава Суркова за 2014 рік. Політики говорили, зокрема, про формування Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу.

Джерело: "24 канал"

Медведчук та Сурков обговорили обурення офіційного Києва через необхідність ведення переговорів з бойовиками. За словами кума Путіна, "вони заявили, що тепер будуть їх представники, а не керівники". Політик стверджує, що це "засмутило громадськість у контактній групі". Зокрема, проросійський депутат назвав Леоніда Кучму.

Розмова Медведчука та Суркова про ТКГ та Донбас

Медведчук:  І друге – щодо Контактної групи. От її треба зібрати там, завтра чи після.

Сурков:  Ага.

Медведчук:  А от вони заявили, що тепер будуть їх представники, а не керівники. І це там обурило місцеву спільноту в Контактній групі.

Сурков:  Ага, так. Яку?

Медведчук:  Ну, наприклад Кучму.

Сурков:  Зубарова чи що? (сміється).

Медведчук:  Молодець! Як ти здогадався? Слав, ти знаєш своїх людей! (Сміється).

Сурков:  Так-так (сміється).

Медведчук:  Ти зрозумів, так?

Сурков:  Віть, я зрозумів, що засмутило. Іншого шляху немає. Тому що вони "злодії та вбивці", за версією України, так би мовити.

Медведчук:  Терористи, вбивці.. (сміється).

Сурков:  Бандити, яких коронують на царство.

Медведчук:  Слухай, я не знаю, як з ними раніше зустрічались. У мене питання є.

Сурков:  Так, ну там, звісно, контакти Групи будуть продовжуватись. Проте вони, по-перше, уповноважених, правда, призначать і потім...

Медведчук:  Слава, я ж тобі просто пояснив, що у мене є інформація (сміється).

Сурков:  А я тобі не даю? Ти можеш сказати, якщо хочеш. Я ж не тобі це пояснюю. Я просто реагую, так би мовити, передаю це тим, з ким ти там спілкуєшся. Тому…

Медведчук:  Ну, так. Вони мені зараз дзвонитимуть з цього приводу. Я передам.

Сурков:  У нас чиста позиція – ніяких тут впливів немає. Вони зараз призначать людей уповноваженими, буде збиратись група. Ба більше, мені навіть шеф сказав, ти можеш теж сказати, навіть на цю групу з'їздити. Я з'їжджу.

Медведчук:  А взагалі навіть тобі? Я зрозумів.

Сурков:  Тому хай вони там не плачуть стосовно того, що там не ті люди будуть присутні у складі ополчення. Зате Слава приїде, скажи (сміється).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?