В МВС розкрили нові подробиці розслідування смерті Полякова
Категорія
Україна
Дата публікації

В МВС розкрили нові подробиці розслідування смерті Полякова

В МВС розкрили нові подробиці розслідування смерті Полякова
Джерело:  online.ua

Раніше таксист заявляв, що випадково підібрав Полякова на зупинці. За новими свідченнями водія, який підвозив нардепа від “Слуги народу” Антона Полякова, останній не був випадковим пасажиром таксі. Речник МВС Артем Шевченко заявив, що водій таксі деякий час слідував за автомобілем, в якому був Поляков. А потім потерпілий пересів в автомобіль таксі.

Джерело: Україна 24

“Поляков не був випадковим пасажиром”, – сказав речник МВС Шевченко.

На запитання журналістів про те, чому водій таксі слідував за автомобілем, в якому знаходився Поляков, речник МВС Шевченко відповів, що наразі не може розкривати всіх свідчень. Однак запевнив, що наразі щодо водія немає підозр, які змогли б стати підставою для висунення йому конкретних звинувачень.

Наразі правоохоронці провели всі слідчі дії для встановлення осіб, що так чи інакше контактували с покійним нардепом в ніч його смерті. Шевченко вважає найімовірнішою причиною смерті певне поєднання хімічних речовин в організмі “слуги народу”. Зазначимо, напередодні в крові Полякова виявили метадон. Але наразі судмедексперти ще не дали остаточної відповіді щодо впливу метадону на сам факт смерті.

Натомість у фракції "Слуга народу" більш однозначно прокоментували взаємодію двох токсичних речовин в організмі Полякова.

"Смерть Антона Полкова наступила в результаті реакції алкоголю та метадону. За моєю інформацією, це показала токсикологія", - заявила напередодні представниця СН Галина Янченко.

Передісторія смерті депутата від “Слуги народу” Антона Полякова

  • Національна поліція повідомила про смерть Полякова вранці 8 жовтня

  • За словами представників відомства, «чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть».

  • За фактом відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» з приміткою «природна смерть».

  • Слідство розглядає кілька версій смерті. Зокрема, «хронічне захворювання, яке могло призвести до смерті, а також отруєння невідомою речовиною: як самостійно, так і невідомою особою»

  • 10 жовтня токсикологічна експертиза виявила в організмі Полякова невелику дозу алкоголю і наркотика метадону

  • 11 жовтня в управлінні кримінальної розвідки МВС України, заявили, що Поляков скоріш за все вживав метадон свідомо. Також припустили, що це була програма лікування Полякова від героїнової залежності, коли метадон видають легально у таблетках

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?