В Одесі знову відкрили стрілянину: стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі знову відкрили стрілянину: стали відомі деталі

В Одесі знову відкрили стрілянину: стали відомі деталі

У вівторок вдень, 22 листопада, біля льодового катка «Умка» в Одесі між молодими людьми відбулася бійка, яка переросла в стрілянину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Одеській області.
Відзначається, що о 12:50 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на проспекті Добровольського невідомі почали конфлікт близько льодового катка «Умка». Прибулі на місце працівники поліції встановили, що конфлікт стався через те, що два власника ділять між собою майно. З кожної сторони прийшли юнаки, між якими в подальшому почалася бійка. Кілька людей при цьому почали стріляти.
Читайте також: В Одесі влаштували погром в кабінеті соратниці Саакашвілі: з'явилися фото
Правоохоронці припинили конфлікт, а вісім його учасників були затримані. Серед затриманих - двоє тих, хто почав стрілянину. Всі затримані доставлені до Суворовського відділу поліції для подальшого встановлення їхніх осіб і притягнення до кримінальної відповідальності.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.
Як повідомляв ONLINE.UA,  21 листопада біля торгового центру в Одесі троє невідомих вчинили напад на людину, в результаті чого була відкрита стрілянина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?